Pavle Novotný, kdo seje vítr, sklízí bouři! ,,Protekčnímu spratkovi" se dostalo odvety za ,,kretény, podlidi, hovada, debily" etc.

01.08.2017 8:22

Bulvární novinář Pavel Novotný se dočkal výrazné kritiky na serveru pravyprostor.cz. Podle autorky článku Douškové Novotnému, „protekčnímu spratkovi“, sice nechybí inteligence, ale chybí mu umění se vyjadřovat slušně, chybí mu empatie a vkus, či v některých věcech dokonce rozum. „Co mu fakt nechybí, znepřátelit si kdekoho,“ konstatuje.

Pavle Novotný, kdo seje vítr, sklízí bouři! ,,Protekčnímu spratkovi" se dostalo odvety za ,,kretény, podlidi, hovada, debily" etc.
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

„Byla tady doba, kdy se Židé povyšovali nad ostatní, a co stalo? Obyčejní Němci to nevydrželi. Ono totiž povyšovat se a opovrhovat těmi, co je živí, se nemůže nikdy vyplatit. Nakonec se lidé semknou a dají těch machrům pořádně na prdel. Pan Spratek považuje sebe a jeho soukmenovce za nadlidi. Neberu mu jeho názor, ale varuji ho docela důrazně. Pýcha a arogance předchází pořádný pád. Němci to vzali do extrému a byl holocaust,“ varuje Doušková.

ParlamentníListy.cz přinesly před několika dny s Pavlem Novotným rozhovor – čtěte ZDE. Nebyl to jediný rozhovor, který Novotný ParlamentnímListům.cz poskytl – čtěte ZDE.

„Píše, že kreténi čtou Parlamentky, ale on tam tak rád přispívá. Pročpak nepíše do nějakého jiného tisku? Že by tam o něj nebyl zájem? Píše o nějakých novinách, které prý čtou ti kreténi, tím myslí asi zbytek bez těch 10 000. No, já je nečtu, ani nevím, že jsou, ale on evidentně ví, o čem je řeč,“ dodává Doušková s tím, že kdo seje vítr, sklízí bouři.

Anketa

Chybí vám v politice exprezident Václav Klaus?

37%
63%
hlasovalo: 6897 lidí

Původní text ZDE

„Je mi vás strašně líto. Musíte se, vy chudáčku, cítit mezi lidem Česka strašně bídně. My vám přece nesaháme ani po paty. Už o vás nenapíši jedinou ošklivou větu, protože do citových ubožáků se nekope. Zkuste být spokojen sám se sebou a neplivat jedovatý sliny, udělá vám to dobře,“ dodala. 

Neopomněla však zdůraznit ani Novotného slovník, do nějž patří výrazy typu podlidi, plebs, lůza, kreténi, hovada, debilové, kriplové, dementi, zmrdi či udavači. Přináší i výčet jeho vět, kdy mimo jiné vzpomíná na výroky: „Čunek je vagina.“ „Škoda, že už se nesmí upalovat.“ „Jitrnice z Hradu kafrá.“ „Nás chytrých je jen deset procent a na tom je to celé založené.“

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

To, že Novotného slovník je opravdu jadrný, ukázal i v odpovědích čtenářům na serveru ParlamentníListy.cz. Všechny otázky i odpovědi najdete ZDE.

„Řadíte se skutečně mezi slušné lidi? Já o tom velmi silně pochybuji. Obyčejné lidi, kteří jen vyjádřili svůj názor, na což mají zcela ústavní právo, označujete za ‚plebs, paviány, debilní lidi, prvoky‘ atd. To ale velmi silně souvisí s trestnými činy urážky na cti, na což pamatuje náš trestní zákoník. Jenže nemylte se, tohle je už přímý trestný čin, nikoli estébácké udavačství za komunismu ve vlastní prospěch za vymyšlené činy... Uvědomujete si to vůbec?“ zeptal se čtenář.

„Koho jsem urazil? Čunka? Přečti si to pořádně. Okamuru? Víc nelze. A zbytek tady? Podlidi... Nikdo z nich mě navíc nezažaluje, jsem celebrita, a tedy něco víc... Netroufnou si,“ míní o sobě Novotný.

„Tak jsem si přečetl rozhovor s vámi, a dalo mi to dost práce, dočíst do konce. Vy se asi neumíte vyjadřovat slušně, proto se ptám. Kde berete tu jistotu, že jste chytřejší, než ti, co sprostě urážíte?“ zeptal se další čtenář. 

„Proboha, oni čtou Parlamentní listy a volí Babiše a Okamuru, tam snad není co řešit! Jsou to naivní debilové, pane,“ odvětil Novotný.

„Těší vás fakt, že se našel jeden váš podporovatel, který o sobě prohlašuje, že má IQ větší sklenky vody?“ zeptal se pak Novotného další čtenář. „Podívej se na můj profil na Facebooku. Nejsi sám. A děkuji ti. Máš dobrý vkus!“ odpověděl bulvární lovec Novotný. 

„Motáte náboženství/ideologii s rasou a neumíte zformulovat kloudnou myšlenku,“ napomínal Novotného v minulosti další čtenář s tím, že islám není rasa. „Islám je náboženství, pitomče!“ napsal mu Novotný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…