Peake je směšnější než Jakeš, píše exsenátor

16.11.2012 15:20

Bývalý senátor za ČSSD Jiří Vyvadil kritizuje současnou vládu, ale i stav české demokracie celkově. Nejvíce ho zaráží vicepremiérka Karolína Peake, jejíž strana nekandidovala ve volbách, nyní ale vyhrožuje pádem vlády, pokud nebude ministrem dopravy jmenován Robert Vacek.

Peake je směšnější než Jakeš, píše exsenátor
Foto: Hans Štembera
Popisek: Místopředsedkyně vlády Karolína Peake

„Máme onu svobodu a demokracii, charakterizovanou tím, že rozcapené a rozmazlená holčička, předsedkyně strany, která má v průzkumech 0,00%, strany, která nikdy nekandidovala v demokratických volbách a která nejnelegitimnějším od roku 1989  pronikla do vlády a ona holčička, kterou rodiče asi měli víc řezat, plácá, že její strana odejde z vlády, pokud se ministrem nestane jakýsi její oblíbenec,“ píše Vyvadil o Peake.

Nejsme svobodní, ale zoufalí

Před 23 lety lidé chtěli svobodné volby, dnes toho podle bývalého senátora musejí litovat, jelikož právě takovými volbami se k moci dostala nejnenáviděnější vláda Petra Nečase. „Provedla nehorázný a zločinný majetkový přesun v historii českého státu od roku 1918 (periodou 1948-1989) v podobě tzv. církevních restitucí a lidi nechává bez naděje,“ dodává Vyvadil.

JUDr. Jiří Vyvadil

  • BPP
  • No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.

Nikdo se prý nestará o zhoršující se životní úroveň, nikdo nestaví jesle a školky, nikdo se nestará o to, proč NATO vyvolává jeden vojenský konflikt za druhým. „Před 23 lety jsme chtěli svobodné volby, zpátky na Západ a kapitalismus. Svobodné volby máme pořád a jejich výsledkem je stále horší složení zastupitelských sborů, z kapitalismu vybíráme to nejhorší a už ani neříkáme, že bychom se měli mít lépe,“ konstatuje Vyvadil.

Většina lidí se prý necítí svobodná, ale naopak bezmocná a zoufalá. „Máme tedy, co jsme chtěli. Že je to hrozné? Ano. A navíc k tomu takhle směšné. Ani Jakeš nebyl tak směšný jako Karolína Peake,“ napsal Vyvadil.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fialovy granáty. 1000 dolarů marže? Babišovo výbušné video

18:40 Fialovy granáty. 1000 dolarů marže? Babišovo výbušné video

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš nepřestává ve své kritice vlády Petra Fialy (ODS); vzal si na mušku …