Penis a Martin Konvička. Slibný začátek komentáře

20.08.2015 11:36

„Rád bych Martinu Konvičkovi poradil, jak na své pouti k uchopení moci neudělat nějakou zásadní hrubici a jak své historické poslání zdárně naplnit,“ nechal se na Deníku Referendum slyšet Petr Bittner. Muž, o kterém měl Martin Konvička prohlásit, že neumí používat své přirození.

Penis a Martin Konvička. Slibný začátek komentáře
Foto: ReproFoto: ČT
Popisek: Martin Konvička z iniciativy Islám v ČR nechceme v pořadu Hyde park

Bittner ve svém komentáři odůvodňuje záměr radit Martinu Konvičkovi tím, že Blok proti islámu, v jehož čele budějovický vysokoškolský pedagog stojí, zřejmě aspiruje na to stát se politickou, komunální a parlamentní silou.

Aby mohl Martin Konvička své historické poslání zdárně naplnit, Bittner radí, aby nedělal začátečnické chyby. „Předně, kdyby se Martin Konvička skutečně věnoval dějinám, věděl by, že první diskriminační zákony je třeba vyhlašovat až po převratu – pro předvolebního fašistu by měly být demokratické hranice posvátné. V tomto smyslu je jeho otevřená hrozba ‚zavření hranic, militarizace společnosti a zbavování občanských práv‘ vysloveně začátečnickou chybou,“ myslí si pracovník Deníku Referendum.

Dalším zlatým pravidlem „dobrého fašisty“ je dle Bittnera chytit se některého z demokratických rozporů a demokracii na něm pokud možno zadusit. „Martin Konvička chopil za pačesy příležitost stát se jedním z nejviditelnějších bojovníků proti politické korektnosti – na cestě ke zkáze musíme Konvičku za tenhle krok pochválit,“ uznává Bittner s tím, že Konvička zdárně využívá jednoho ze základních kamenů liberální demokracie – svobodu slova. V jeho podání je to však prý spíše svoboda urážek.

Konvička údajně rovněž nutně potřebuje rozšířit záběr nenávisti za hranice islámu. „Až se lidé dovědí, kolik muslimů má reálně zájem žít v České republice a jací to jsou lidé, bublina splaskne a král Konvička zůstane nahý (jako já v jeho představách). Je tak naprosto nezbytné šířit strach i z dalších věcí a přiživovat nenávist vůči dalším lidem,“ píše Bittner.

Celý komentář k přečtení ZDE

Moderní fašista musí dle Bittnera také rozšířit svoje aliance za hranice a vytvořit fašistickou internacionálu. Publicista se porozhlédl po světě a našel Konvičkovi dle jeho slov skvělé adepty na spřízněné duše  – severokorejského diktátora Kim Čong-una, který rovněž varuje před západním úpadkem – a hlavu Islámského státu Abú Bakra al-Bagdádího. U něho by se prý Konvička mohl ve vztahu k muslimům přiučit, jak přejít od slov k činům – Bagdádího družina popravila za posledních pět let celosvětově největší počet muslimů.

„Vznikla by tak mimořádně multikulturní osa zla: irácký duchovní fanatik, český potomek řecké uprchlice a omnipotentní severokorejský princ by mohli konečně zkonsolidovat svůj společný džihád za svět bez sluníčka,“ konstatuje Bittner.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…