Penzion, kde nechtěli obsloužit Zemana: Máme dost kontrol, ale i hodně hostů

02.03.2014 16:35

Agnieszka Pallová, spolumajitelka penzionu Modřín v Podkrkonoší, kde odmítli obsloužit prezidenta Zemana, stále čelí tlaku řady lidí, kteří do podniku anonymně posílají jednu kontrolu za druhou. Navíc pořád neví, zda se nakonec neocitne před soudem za údajné podněcování k nenávisti. Avšak, jak se říká, všechno zlé je i pro něco dobré. Navzdory teplé zimě si spolumajitelka nemůže stěžovat na nezájem hostů.

Penzion, kde nechtěli obsloužit Zemana: Máme dost kontrol, ale i hodně hostů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman byl hostem pořadu Hyde Park. Vysílalo se přímým přenosem z Pražského hradu

„Tahle nenávist lidí, kteří nám chtějí za každou cenu osolit život, přece jen zamrzí. V Peci podnikáme poctivě přes dvacet let, tak jsme snad k rozvoji tohoto místa i přispěli a pomohli nepřímo i lidem, kteří nás teď kvůli našim postojům udávají," přemýšlí paní Pallová o motivech anonymů. Zároveň však platí, že je penzion stále obsazen. Řada lidí si chce prohlédnout místo, kde prezident nedostal najíst. Informuje o tom server Aktuálně.cz.

Připomeňme, že trestní oznámení nebylo na majitele podáno kvůli jejich postoji vůči prezidentu Zemanovi, ale pro údajné podněcování k nenávisti. Penzion totiž na svém webu nabízel slevy pro pravicově smýšlející voliče. Ačkoli tato nabídka z webu záhy zmizela, někdo ji považoval za pohoršující.

Agnieszka Pallová i přes těžkosti, kterým musí čelit, svůj penzion stále považuje za místo, kde jsou lidé více nakloněni Karlu Schwarzenbergovi (TOP 09). Exministr zahraničí prý bude vždy vítán.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…