Petr Hampl do nového roku popřál úspěšné vyhnání „Turků“ z Evropy. Jenže přidal i dvě zprávy, které podporují opak

01.01.2016 10:44

Někdejší člen Svobodných přeje nám všem, aby byl rok 2016 stejně úspěšný jako rok 1683, kdy byli u Vídně poraženi Turci táhnoucí do střední Evropy. Před muslimy podle Hampla dnes nelze utéct, musíme je porazit. Utéct se totiž podle něj nedá už ani do USA, obzvlášť pokud prezidentské volby vyhraje Hillary Clintonová. Pořádek si podle Hampla musíme udělat i doma. Musíme si prý například uvědomit, že se ministr Jiří Dienstbier chová jako Hitler.

Petr Hampl do nového roku popřál úspěšné vyhnání „Turků“ z Evropy. Jenže přidal i dvě zprávy, které podporují opak
Foto: Debatní klub
Popisek: Sociolog Petr Hampl v Debatním klubu

„Ať je rok 2016 alespoň tak úspěšný jako rok 1683!“ Přání zveřejnil sociolog Petr Hampl na sociální síti facebook. Stojí přitom za pozornost, že hlavní sílu ve vítězné armádě tvořili Němci. Následovali Poláci a Litevci. Dnes německá kancléřka Angela Merkelová stojí v přední linii těch politiků, kteří říkají, že příchod uprchlíků do Evropy představuje naději pro Evropu, počítaje v to i uprchlíky z islámských zemí.  

Pokud by ale někdo plánoval, že před postupujícími muslimy prchne např. do Spojených států, má podle sociologa smůlu, protože právo šaría postupně získá navrch nad americkou ústavou. K dovršení všeho zlého se navíc prezidentkou může stát Hillary Clintonová. „Když k tomu připočtete vysokou míru pravděpodobnosti, že prezidentkou bude zvolena Hillary a že s ní do Bílého domu přijdou i její saúdští sponzoři, vychází z toho, že do USA před islámem neutečeme. Není kam utéct! Nezbývá než se postavit na odpor,“ doplnil Hampl.

Novoroční přání. Zdroj: Facebook Petra Hampla

To se však neobejde bez toho, abychom si udělali pořádek doma. Podle Hampla to obnáší nahlédnutí jedné pravdy, totiž že se ministr pro lidská práva Jiří Dienstbier chová jako Hitler. Oba zmínění politici nenávidí demokracii, oba se domnívali, že Češi potřebují převychovat. Oba také počítali s tím, že se o nás bude rozhodovat v Berlíně a nakonec oba sympatizují s antisemitskou ideologií. Tedy podle názoru Petra Hampla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…