Petr Štěpánek, Jaroslav Zvěřina a Petr Hampl do toho „praštili“. Zakládají stranu Alternativa pro Česko

09.05.2016 6:40

Česko bude mít novou „alternativu“. Sociolog Petr Hampl, aktivistka Eva Hrindová a publicista Petr Štěpánek se stali členy přípravného výboru nové politické strany Alternativa pro Českou republiku, která se bude profilovat jako národně orientovaná a euroskeptická.

Petr Štěpánek, Jaroslav Zvěřina a Petr Hampl do toho „praštili“. Zakládají stranu Alternativa pro Česko
Foto: Hans Štembera
Popisek: Sociolog Petr Hampl

Anketa

Kdo se podle vás nejvíce zasloužil o porážku Hitlera?

1%
84%
hlasovalo: 20689 lidí

Liberální konzervativní strana se hlásí ke stejným hodnotám jako německá AfD. V současné době byl zahájen sběr podpisů potřebných pro její registraci. Sociolog Petr Hampl uvedl: „Dalšími tvářemi širšího přípravného výboru ApČ či jejími podporovateli jsou předsedkyně iniciativy Bez koncesionářských poplatků Vladimíra Mročková, předseda Bloku proti islámu doc. Martin Konvička, sexuolog a bývalý místopředseda Poslanecké sněmovny a europoslanec doc. Jaroslav Zvěřina, politolog a politický poradce Tomáš Haas...“

Nová strana chce nabídnout individuální svobodu

Alternativa pro Českou republiku bude národně orientovanou, euroskeptickou, liberálně konzervativní stranou. „Zakladatelé ApČ se hlásí ke stejným hodnotám, cílům a stejné politice, jakou německým občanům nabízí tamní Alternative für Deutschland (AfD), a chce být pro české voliče stejnou alternativou. ApČ se stane skutečnou alternativou pro ty, kterým leží na srdci indiviuální svoboda, národní hrdost, rodina a prosperita naší země,“ uvádí tisková zpráva nového přípravného výboru, kterou mají ParlamentníListy.cz k dispozici.

Celá tisková zpráva Přípravného výboru ApČ:

Byl ustaven přípravný výbor politické strany Alternativa pro Českou republiku (ApČ). ApČ bude národně orientovanou, euroskeptickou, liberálně konzervativní stranou. ApČ se hlásí ke stejným hodnotám jako německá AfD.

Byl ustaven přípravný výbor nové politické strany Alternativa pro Českou republiku (ApČ) a zároveň byl zahájen sběr podpisů potřebných pro její registraci. Členy přípravného výboru jsou sociolog a místopředseda Bloku proti islámu PhDr. Petr Hampl, PhD., občanská aktivistka Ing. Eva Hrindová (Naštvané matky) a publicista a mediální expert Mgr. Petr Štěpánek.

Alternativa pro Českou republiku bude národně orientovanou, euroskeptickou, liberálně konzervativní stranou. Zakladatelé ApČ se hlásí ke stejným hodnotám, cílům a stejné politice, jakou německým občanům nabízí tamní Alternative für Deutschland (AfD), a chce být pro české voliče stejnou alternativou.

Petr Hampl dále uvedl: „Dalšími tvářemi širšího přípravného výboru ApČ či jejími podporovateli jsou předsedkyně iniciativy Bez koncesionářských poplatků Vladimíra Mročková, předseda Bloku proti islámu doc. Martin Konvička,  sexuolog a bývalý místopředseda Poslanecké sněmovny a europoslanec doc. Jaroslav Zvěřina, bývalý generální ředitel Slovenské televize a ČTK Ing. Radim Hreha, politolog a politický poradce Tomáš Haas, „VIP“ blogger Ing. Petr Paulczyňski a přidávají se další osobnosti.“

ApČ se stane skutečnou alternativou pro ty, kterým leží na srdci individuální svoboda, národní hrdost, rodina a prosperita naší země.

Za přípravný výbor Alternativy pro Českou republiku

Petr Hampl, Eva Hrindová, Petr Štěpánek

V Praze, 9. května 2016


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Daniela Černá

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…