Petra Paroubková odhalila nepříjemné tajemství

22.11.2016 10:31

Petra Paroubková, manželka expremiéra Jiřího Paroubka, má po mozkové příhodě problémy s pamětí. Uvedla to alespoň pro dnešní vydání Blesku.

Petra Paroubková odhalila nepříjemné tajemství
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petra Paroubková

„Ze začátku jsem z toho byla špatná, ale už jsem si zvykla a mé okolí snad taky,“ uvedla Paroubková. Ta v loňském roce bojovala o život na JIP poté, co jí praskla žilka a krvácela do mozku. 

Paroubková poté přestala pracovat a na plný úvazek se stala ženou v domácnosti. Podle svých slov nyní žije normálním životem, jen její mozek prý zestárl. „Už nejsem tak unavená, jak jsem byla první měsíce. Cítím se na třicet, ale mozek mám jako pětapadesátiletí,“ míní Paroubková. Navíc jí trápí výpadky krátkodobé paměti, kdy třeba během jednoho dne zavolá kamarádce čtyřikrát stejnou věc, poplete si dny i časy schůzek.

„Takže buď přijdu o pár hodin, ale i o týden dřív nebo později. Hodně se mi pletou čísla,“ sdělila Paroubková. S překládáním je de facto konec, podle jejích slov jí to hlava nedává tak jako dřív. 

Celé léto strávila Paroubková ve svém druhém domově v Řecku, kam by se chtěla přesídlit natrvalo, ale kvůli práci manžela to zatím nejde. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…