Pičovat Babiše na Facebooku umí každej. Novinářka to ministrovi přišla říct osobně na snídani. Bylo to prý velmi drsné

24.03.2017 22:50

Novinářka Markéta Lukášková, která pracovala pro časopis Reflex nebo pro redakci bulvárního serveru Extra.cz, vyrazila na snídani s šéfem hnutí ANO Andrejem Babišem. Ten snídani přesunul, jelikož se mu nelíbilo, že by na setkání dorazilo příliš mnoho novinářů. Ačkoli se akce zúčastnilo jen šest mužů a jedna žena, prý rozhodně stála za to. Raději se přesvědčte sami.

Pičovat Babiše na Facebooku umí každej. Novinářka to ministrovi přišla říct osobně na snídani. Bylo to prý velmi drsné
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Andrej Babiš

Markéta Lukášková se rozhodla přece jen vyrazit na snídani s ministrem financí a šéfem hnutí ANO Andrejem Babišem. Na sociální síti Facebook pak popsala, jak celé setkání probíhalo.

„Důvod, proč jsem šla, je pro mě jasnej – píčovat na FB umí každej, přímá konfrontace je výzva. Demokracie je pro mě dialog, tak jsem toho využila. Nebylo to rozhodně příjemný posezení, teda aspoň pro mě, sešlo se šest chlapů a já jediná holka, patrně i nejmladší. Samozřejmě že Andrej si jel svoje monology, všichni jsou blbečci a za všechno můžou ostatní a Kalousek, tak jsem mu řekla, že v 90 procentech furt mele o ostatních, a ne o sobě a to je fail. Zeptala jsem se ho, jak plánuje podpořit malý podnikatele, když je teď zatížil EET,“ rozepsala se dáma o snídani s šéfem hnutí ANO.

Zdá se však, že se toho mnoho nedozvěděla. Babiš si místo toho stěžoval, že poslanci ve Sněmovně ztratí spoustu času „plácáním“.  Tak mu prý Lukášková připomněla, že on také mluvil o čem ho napadlo, když se vyjadřoval ke kauze Čapí hnízdo. Mluvil prý dvě hodiny o ledasčem, ale k samotné kauze se nevyjadřoval nijak obsáhle.

„Řekl mimo jiné, že Sobotka je loutka Radka Pokornýho, a že radši půjde do prdele, než aby s ním byl ve vládě. Tak jsem se zeptala, jestli pokud po volbách bude jediná možnost, že ANO bude v koalici s ČSSD, tak jestli půjde do opozice. Tak prej jo. No a jinak klasika, všichni jsou kreténi, zkorumpovaný, mafiáni a pan Babiš bojuje proti nim, že jo,“ napsala o setkání novinářka.

Šéf hnutí ANO na ni prý čas od času zvyšoval hlas a ona cítila, že není příliš vítaná. Babiš se prý pokusil si dámu naklonit pozváním právě na Čapí hnízdo, jenže neuspěl. „Tak mě pak zval do Čapího hnízda na lemury, lol. Názor jsem nezměnila ani o milimetr, ale každopádně to byla zajímavá zkušenost. Howgh,“ uzavřela dáma popis setkání.

Markéta Lukášková doslova napsala:

Tak sem sla na snidani s Babisem. Z Louvru se to presunulo do Cafe Colore. Nikdo nas u toho nefotil, coz byla v podstate moje podminka, zadnej podraz tohoto stylu se nekonal. Duvod proc sem sla, je pro me jasnej – picovat na FB umi kazdej, prima konfrontace je vyzva. Demokracie je pro me dialog, tak sem toho vyuzila. Nebylo to rozhodne prijemny posezeni, teda aspon pro me, seslo se sest chlapu a ja jedina holka, patrne i nejmladsi. Samozrejme, ze Andrej si jel svoje monology, vsichni sou blbecci a za vsechno muzou ostatni a Kalousek, tak sem mu rekla, ze v 90 procentech furt mele o ostatnich a ne o sobe a to je fail. Zeptala sem se ho, jak planuje podporit maly podnikatele, kdyz je ted zatizil EET. Kdyz vysvetloval ze ve snemovne vsichni placaj hodiny o nicem, rekla sem mu, ze on si ke kauze Capi hnizdo taky placal dve hodiny o jinejch vecech. Rek mimojine, ze Sobotka je loutka Radka Pokornyho, a ze radsi pude do prdele, nez aby s nim byl ve vlade. Tak sem se zeptala, jestli pokud po volbach bude jedina moznost, ze ANO bude v koalici v CSSD, tak jestli pujde do opozice. Tak prej jo. No a jinak klasika, vsichni sou kreteni, zkorumpovany, mafiani a pan Babis bojuje proti nim zejo. Chvilema na me zvysoval hlas a rikal mi VAZENA DAMO!! a pripadala sem si jak v Otazkach VM. Uprimne, mam pocit, ze par ostatnich panu trochu vymeklo a ke konci uz pratelsky klabosili, coz ja sem proste nechtela. Andrej to trochu cejtil, tak me pak zval do Capiho hnizda na lemury, lol. Nazor sem nezmenila ani o milimetr, ale kazdopadne to byla zajimava zkusenost. Howgh.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…