Píše se o nás v USA: Ukázalo se, jak to bylo s velvyslancováním Ivany Trumpové. Zmíněn i Zeman

12.09.2017 13:41

První manželka Donalda Trumpa Ivana Trumpová mohla být americkou velvyslankyní v Praze. 45. prezident své někdejší choti tento post nabídl. Dáma ho však odmítla. Prý by musela pracovat víc, než by jí bylo milé.

Píše se o nás v USA: Ukázalo se, jak to bylo s velvyslancováním Ivany Trumpové. Zmíněn i Zeman
Foto: Twitter J. Ovčáčka
Popisek: Miloš Zeman s Ivanou Trumpovou ve své pracovně

Na počátku tohoto roku opustil post amerického velvyslance v Praze Andrew Schapiro. Od té doby se spekulovalo o tom, kdo velvyslance nahradí. Ve hře bylo také jméno první ze tří manželek Donalda Trumpa Ivany Trumpové – rozené Zelníčkové, narozené ve Zlíně. Server The New York Post tvrdí, že Trump své exmanželce post velvyslankyně skutečně nabídl. Ivana Trumpová tento post však odmítla. Prý se jí nelíbilo, že by musela moc pracovat.

Anketa

Půjdete k parlamentním volbám?

98%
hlasovalo: 11655 lidí

Trump prý jednou za svou první manželkou přišel a prohlásil: „Jestli to chceš, dám ti to.“ Měl na mysli post velvyslankyně v Praze. Ivana Trumpová to zvážila a řekla ne. Má totiž ráda svobodu. Chce dělat jen to, co sama uzná za vhodné, scházet se s lidmi, s nimiž se chce scházet, a cestovat, kam má zrovna chuť.

Celý článek v angličtině naleznete zde.

„Byla bych pro tuhle práci dobrá? Byla bych dobrá, protože umím vyjednávat, mám obchdnické zkušenosti a mohu bavit. Ale je to hodně práce, takže jsem řekla ne,“ zdůvodnila své rozhodnutí sama Trumpová.

Její rozhodnutí podle serveru velmi zklamalo prezidenta České republiky Miloše Zemana, který prý označil krok Trumpové za zbabělý.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…