Pitomec Okamura, estébák Babiš. Svobodu nám zajistil Havel a my si jí nevážíme, vyjádřil se Jan Hrušínský k volbám

07.09.2017 7:21

„Lidé by se měli o svoji budoucnost zajímat, pokud v ní hodlají strávit zbytek svého života,“ míní herec Jan Hrušínský ve svém komentáři pro server Forum24.cz.

Pitomec Okamura, estébák Babiš. Svobodu nám zajistil Havel a my si jí nevážíme, vyjádřil se Jan Hrušínský k volbám
Foto: Hans Štembera
Popisek: Principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský

Hrušínský úvodem uvedl, že je alarmující mimo jiné to, že jsme schopni připustit otázku, zda by naše země po říjnových volbách mohla opustit Evropskou unii, NATO a společenství vyspělých západních zemí. „Do svobodného světa jsme se dostali s odřenýma ušima po čtyřiceti letech útlaku sovětské totality. Ke svobodě jsme přišli bez velké námahy a bohužel nikoli vlastním přičiněním. Nemuseli jsme o ni bojovat ani za ni nasazovat život. Jen shodou okolností a díky morálnímu kreditu Václava Havla, nám takříkajíc spadla do klína,“ poznamenal populární herec a vyzdvihl boj Václava Havla za naši svobodu.

Anketa

Babiš byl vydán. Kolik dostane dle vás hnutí ANO v podzimních volbách?

2%
5%
1%
2%
4%
9%
77%
hlasovalo: 14170 lidí

Následně se obul do prezidenta Miloše Zemana. „Podle svého mluvčího prý stojí nad zákony i ústavou a může si beztrestně dělat, co chce. Když nějaký duševně vyšinutý trouba lživě ohlásí, že je někde umístěna bomba, zatkne ho policie za šíření poplašné zprávy. A protože to je trestné, dostane většinou dva až tři roky vězení. Právem. Když ale člověk ve vysoké státní funkci dnes a denně děsí k smrti naše babičky a dědečky, že se na ně valí miliony dobře živených muslimů s americkými mobily, aby je podřezali, šíření poplašné zprávy v tom nevidíme a zvolíme ho za prezidenta,“ dodal Hrušínský.

Podle jeho slov jsme nepoučitelní. Do vrcholných funkcí jsme totiž, jak tvrdí, schopni zvolit lidi, kterým nemůžeme věřit ani jejich jméno. „Největší šance má podle průzkumů údajně nějaký pan Bureš. Ale jestli se tak jmenuje doopravdy, zatím nevíme. O své jméno se na Slovensku musel soudit. V Čechách se o něj zajímá policie a chce ho trestně stíhat,“ popsal šéfa hnutí ANO Andreje Babiše. 

„Říká se, že po volbách sestaví vládu se dvěma dalšími, kteří prý se také o své jméno soudili. Bureš, Falmer a Pitomio! To je vláda snů. Dreamteam. Nikdo neví, jestli se tak jmenují doopravdy, ale volit je prý bude téměř polovina národa,“ podotkl dále Hrušínský k šéfovi KSČM Vojtěchu Filipovi a k šéfovi hnutí SPD Tomio Okamurovi.

Původní text ZDE.

Závěrem pak Hrušínský rýpal nejen do prezidenta Zemana, ale i do jeho předchůdce Václava Klause. „Máme velké štěstí, že naši dva poslední prezidenti jsou mimořádně inteligentní velikáni světové politiky. Nejsou ani trochu ješitní a jejich intelekt nic nezatemňuje. Prý jsou ochotni pro nás nezištně pracovat až do smrti. I kdybychom nechtěli. Budou prý obětavě jezdit třeba i na konference bývalých členů KGB, jen aby nám pomohli. Takoví jsou obětaví. Jeden je pravičák, druhý levičák. Oba zarytí demokrati,“ sdělil Hrušínský.

Podle jeho by se lidé měli o svou budoucnost zajímat. „Bohužel už zase můžeme svobodně ve volbách o svobodu přijít. Třeba jen tím, že k nim nepůjdeme. Přitom stačí věnovat 20 minut času, jít k volbám a nevolit estébáky, komunisty a pitomce. Jinak totiž riskujeme, že nás tyto volby vrátí zpátky na východ a za pitomce budeme všichni. A možná zase na věčné časy! Minule trvaly čtyřicet let,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…