Plíživě se tu rozlézá hrozba nesvobody, varuje kandidátka ODS

23.10.2013 13:05

V úterý se tajně sešly špičky ČSSD a KSČM. Podle zjištění ParlamentníchListů.cz ji inicioval šéf sociálních demokratů Bohuslav Sobotka. Na Facebooku se k tomu vyjádřila kandidátka ODS v Olomouckém kraji Zuzana Majerová Zahradníková. Podle ní je bláhové si myslet, že po předčasných volbách nastane změna a náprava.

Plíživě se tu rozlézá hrozba nesvobody, varuje kandidátka ODS
Foto: Archiv ZMZ
Popisek: Zuzana Majerová Zahradníková

Zahradníková také poukazuje na prezidenta Miloše Zemana a podnikatele Andreje Babiše alias agenta Bureše. Hlava státu se prý opájí mocí a miliardář si buduje české mediální impérium.

Plíživě se tu rozlézá hrozba nesvobody

„To, co se kolem nás plíživě rozlézá, je hrozba nesvobody,“ varuje politička, která kandiduje do sněmovny ze čtrnáctého místa.

Podle Zahradníkové zde svoboda nedokázala zakořenit kvůli totalitnímu režimu, a tak je potřeba ji budovat a chránit.

Lidé si váží věcí jenom tehdy, když je na chvilku ztratí

Proto připomíná slova Jana Masaryka: "S lidma je těžko. Dovedou si vážit věcí plně jenom tehdy, když je na chvilku ztratili. To platí o svobodě zrovna tak, jako o všem ostatním."

Celé vyjádření kandidátky ODS:

Komunisti už se scházejí se socialisty, Zeman o sobě taky dá brzo zas vědět a jeho opojení mocí je zřejmé. Straníci agenta Bureše říkají, že je to čestný člověk. Tento oligarcha vlastní už dvoje noviny a má zálusk i na jeden televizní kanál. Lidé jsou už umravňováni a vypínáni za svůj názor. Je bláhové si myslet, že přijde závratná změna a náprava. To, co se kolem nás plíživě rozlézá, je hrozba nesvobody. Naše země žila skoro půlstoletí pod tvrdou rukou totalitních režimů a svoboda zde neměla šanci zakořenit. Proto ji musíme budovat a chránit ji. Je to na nás všech. Pro mě je svoboda vším. Ale jak řekl Jan Masaryk: "S lidma je těžko. Dovedou si vážit věcí plně jenom tehdy, když je na chvilku ztratili. To platí o svobodě zrovna tak, jako o všem ostatním."


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…