Pochytat a mačkat bradavky! Švédky na Facebooku popsaly, jakým hrůzám čelily o Silvestru

10.01.2016 10:51

Německý Bild připravil pro nedělní čtenáře rozsáhlý popis sexuálních útoků, které se poslední noc loňského roku odehrály hned v několika zemích Evropy. Němci se soustředili na detaily "hnusu" nejen doma, ale také ve Švýcarsku a Rakousku. Tisíce "likes" na Facebooku pak přinesly další, málo uvěřitelné detaily.

Pochytat a mačkat bradavky! Švédky na Facebooku popsaly, jakým hrůzám čelily o Silvestru
Foto: wikipedia
Popisek: Švédská vlajka.

Cílem byla prsa, chtěli mačkat bradavky, uvedlo shodně hned několik žen v diskusích na Facebooku jako ohlas na článek Bildu, který by šel volně přeložit coby "Sexuální dav po celé Evropě". Největší ohlasy vzbudily incidenty ve městě Kalmar na jihu Švédka. Toto město, počtem srovnatelné s naším Chomutovem, Přerovem nebo Jihlavou, čelilo několika sexuálním útokům, jak je popsaly dívky vesměs od šestnácti do dvaceti let.

Mluvčí tamního soudu podle Bildu označil nájezdy na místní ženy jako nechutné. Cílem prý bylo osahávat prsa. "Uřezat prsty a vrátit pryč," píše na sociální síti jedna ze Švédek, vystupující pod přezdívkou Alla. Další reakce jsou vesměs podrážděné a vulgární.

Bild se rovněž soustředí na mapování německých dívek a žen, o jejichž "zážitcích" by rád informoval. Novináři prozatím uvedli, že největší počet sexuálních ataků proběhl v Kolíně (170) a Hamburku. Tam jich bylo k sobotě nahlášeno 108.

Titulní stránka Bildu:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…