Podpálil hotel a nastříkal na něj hákový kříž. Neudělal to však nácek

12.04.2016 10:11

Internetový server The Local informuje o dvou soudních procesech, ve kterých figurují migranti. V prvním případě jeden z nich podpálil hotel a nastříkal na jeho zdi svastiku. Ve druhém případě jde o účastníka silvestrovských událostí v Kolíně nad Rýnem, při kterých byly sexuálně napadeny stovky německých žen.

Podpálil hotel a nastříkal na něj hákový kříž. Neudělal to však nácek
Foto: wikipedia
Popisek: Berlínská zeď.

Podpálení hotelu a nastříkání hákového kříže na jeho zeď má na svědomí šestadvacetiletý syrský migrant, který se již ke svému činu doznal. K celé události došlo v hotelu Bingen, který se nachází ve spolkové zemi Porýní-Falc. Pachatel na policii vypověděl, že založením požáru chtěl protestovat proti údajně stísněným životním podmínkám v hotelu, kde žije i mnoho dalších uprchlíků a sezónních pracovníků. Syřan uvedl, že pro sebe neviděl žádné nadějné vyhlídky.

Celý text v angličtině máte k dispozici ZDE.

Muž byl převezen do vězení a nyní čeká na započetí soudního procesu. Při samotném požáru byli zraněni čtyři obyvatelé hotelu a dva hasiči, kteří se nadýchali kouře z požáru. Jak uvádí The Local, vyšetřovatelé se původně domnívali, že za požárem stojí krajně pravicová hnutí. Posléze si však uvědomili svůj omyl a vydali se po správné stopě. Mladý Syřan je chtěl svést na falešnou stopu právě tím, že na zeď hotelu nastříkal hákový kříž.

Ještě sledovanější je však včerejší proces s třiatřicetiletým marockým migrantem, který čelí obvinění z účasti na hromadném obtěžování a znásilňování německých žen při silvestrovských oslavách v Kolíně nad Rýnem. Přestože od této události uplynuly již čtyři měsíce, muž marockého původu je teprve prvním obviněným. Společně s dalšími patnácti až dvaceti migranty měl obestoupit osmnáctiletou ženu, zvedat jí sukni a osahávat ji na hýždích i genitáliích.

Celý text v angličtině je ZDE.

Oběť zvrhlého řádění migrantů osobně vypovídala před soudem. Marockého násilníka rozpoznala na základě televizní reportáže, ve které se muž objevil. Jak uvádí The Local, násilnosti se v průběhu silvestrovských oslav neudály jen v Kolíně nad Rýnem, ale také v Düsseldorfu, kde policie obdržela 118 trestních oznámení. Tento konkrétně obviněný vstoupil do Německa v dubnu 2014, ale jeho žádosti o azyl nebylo vyhověno. Přesto i nadále žil v azylovém domě na účet německých daňových poplatníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…