Podřezat Zemana jako svini, vyzývá funkcionář ODS. A s ním všechna „smradlavá prasata“, co podpořila zdanění církevních miliard

19.05.2019 7:19

„Zeman je druhý Hitler a je nutné ho podřezat jako svini.“ Těmito brutálnimi slovy zaútočil na hlavu státu předseda ODS v Jesenici u Prahy a zastupitel Martin Lang. Nepřenesl se přes to, že Poslanecká sněmovna na konci dubna definitivně schválila zdanění církevních restitucí a že příslušný zákon prezident podepsal. Jeho ostrým slovům pak ve facebookovém komentáři neunikli ani další poslanci. Hradní mluvčí Jiří Ovčáček uvedl, že věcí by se měla zabývat policie. Langovo vyjádření označila ODS za nepřijatelné a bude jej řešit, informoval Blesk.cz.

Podřezat Zemana jako svini, vyzývá funkcionář ODS. A s ním všechna „smradlavá prasata“, co podpořila zdanění církevních miliard
Foto: Hans Štembera
Popisek: ODS, ilustrační foto

Lang se neudržel poté, co Sněmovna přehlasovala veto Senátu a definitivně potvrdila, že církve budou platit daně z náhrad od státu. Všechny poslance, kteří zvedli své „ničemné pazoury“ pro schválení zákona o zdanění církevních restitucí označil za „smradlavá, proradná prasata“. „Nejsou to lidé a je dovoleno je zabíjet. Dokonce jsem přesvědčen o tom, že takové zrůdy je nutné pozabíjet, aby svou morální zrůdností nenakazili zbytek národa,“ uvedl ve svém nenávistném komentáři Lang.

A ještě drsněji se pustil do samotného prezidenta, kterého by podle jeho slov za tento čin bylo hodno „podřezat“. „Debilní senilní bolševik Zeman se rozhodl zákon podepsat a je třeba ho zabít též. Ideálně takovou zrůdu podřezat, jako přestárlou svini a nechat vykrvit a poté spálit,“ běsnil. „Pokud se nelze dovolat jinak práva, je nutné takové zlo vybijet, je nutné nositelům takového zla uřezávat hlavy a pálit sračky, co z nich zbydou,“ pálil ostrými předseda ODS v Jesenici u Prahy.

Nyní už Langův status není sice na jeho facebooku veřejně dostupný, kopie se však šíří dál nejen po sociálních sítích. Z vulgárních Langových slov je prezidentský mluvčí Jiří Ovčáček v šoku. Langova slova by neměla zůstat bez postihu. „Tohle je jednoznačně případ pro orgány činné v trestním řízení, věc už jsem předal bezpečnostním orgánům,“ informoval.

Samotná Občanská demokratická strana nechce mít s Langem v této věci nic společného. „Vyjádření pana Langa na sociálních sítích je naprosto nepřijatelné a daleko za hranou. Místní organizace se tím bude velmi vážně zabývat,“ uvedl pro Blesk.cz místopředseda ODS Martin Kupka.

Lang si za svým surovým statusem ale pevně stojí i nadále. Názory prý nemění. „Historie nás učí, jak nebezpečné je vyvolávání štvavé nenávistné kampaně vůči skupinám obyvatelstva. Hitler vyvolával nenávistné štvavé kampaně vůči židům a Slovanům. Bolševický režim vůči církvím, sedlákům a podnikatelům. No a prezident Zeman vyvolává štvavou kampaň nejen vůči církvím,“ uvedl.

Zopakoval, že Miloš Zeman se prý skutečně podobá Hitlerovi. „Podobá se Hitlerovi i v tom, že naprosto nectí smlouvy uzavřené mezi svobodnými subjekty. Ale kvůli dodržování těchto smluv, a zákony jsou pouze klonem smluv, kdy nejvyšší smlouva v daném státě je Ústava, si lidé prapůvodně stát vůbec zřídili,“ řekl Blesku a dodal, že stát má garantovat dodržování zákonů a smluv a odkázal na Listinu základních práv a svobod.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: nab

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…