Podvolit se diktátu propagandy mainstreamových médií? Nikdy, říká Rajchl z Trikolóry

16.04.2021 12:25

Jindřich Rajchl, advokát a odborný garant pro právo a spravedlnost hnutí Trikolóra, se na svém Facebooku podělil o to, že i on v roli táty vysvětluje svým dětem, že je třeba mít velkou odvahu, aby člověk dokázal vzdorovat „stádu“, a nepodlehnout propagandě médií.

Podvolit se diktátu propagandy mainstreamových médií? Nikdy, říká Rajchl z Trikolóry
Foto: Screen Youtube
Popisek: Ideová konference hnutí Trikolóra

„Žijeme ve složité době. V době, kdy se každý den rozhodujeme, jestli jít jednodušší cestou, ohnout záda a podvolit se diktátu propagandy mainstreamových médií, nebo se vydat na cestu mnohem trnitější, ale stát si za svým a neuhnout,“ zamýšlí se advokát Jindřich Rajchl. 
 

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci
 
Podle jeho slov dnes každý stojí před sérií nelehkých otázek. „Jestli nasadit dětem roušku, aby mohly jít do školy, nebo bojovat se školou i s právním systémem. Jestli se nechat naočkovat, abychom mohli volně cestovat, nebo nepodlehnout, ale riskovat, že budeme vyloučeni z normálního života. Jestli pokleknout před Black Lives Matter, nebo hrdě zůstat stát a dát jasně najevo, že máme svoji hrdost, avšak riskovat obvinění z rasismu,“ napsal Rajchl s tím, že toto a mnohem víc se snaží vysvětlovat také svým dcerám. 
 
„Že ta trnitá cesta za to stojí, protože svoboda a čest je víc než pohodlný život. Protože zachovat si rovnou páteř je důležitější než jít s davem. A občas jim taky ukážu nějaký názorný příklad,“ uvedl a sdílel fotku, ve které pouze jedna z hráček „nepoklekla“. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karel Výborný

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…