Pohostinnost po „uprchlicku“ skončila brutálním znásilněním

15.11.2017 8:25

Zatímco kancléřka Angela Merkelová vyjednává s FDP a Zelenými o budoucí vládní koalici, obyvatelstvo země musí čelit každodenní realitě, která je mnohdy mnohem problematičtější než politické spory. Sexuální delikty páchané migranty ani po dvou letech od začátku migrační krize neustávají.

Pohostinnost po „uprchlicku“ skončila brutálním znásilněním
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Za městečkem už je hranice s Německem

Terčem obtěžování a znásilnění se nestávají pouze rodilé Němky, ale také ženy s přistěhovaleckými kořeny. Často utekly samy či s přítelem ze zemí Blízkého východu, aby mohly žít ve společnosti, kde mají zaručena stejná práva jako muži a nemusejí se obávat o svoji bezpečnost. Bohužel tomu tak není ve všech případech a muslimské ženy až příliš často poznávají, že ani v nové zemi to nebudou mít zrovna jednoduché.

Anketa

Je dobře, že dle dohody ANO a SPD obsadí Okamurovo hnutí funkci předsedy sněmovního bezpečnostního výboru?

93%
7%
hlasovalo: 14440 lidí

Své o tom ví devatenáctiletá žena, které společně s jejím o šestnáct let starším přítelem z Iráku jiný Iráčan nabídl bydlet společně s ním v jeho bytě ve Swisttalu, který leží poblíž Bonnu. Na rozdíl od iráckého páru měl u sebe více místa a milenecký pár uvítal, že bude mít více soukromí. Idylka nových spolubydlících však skončila hned první společný večer. Zatímco se šel přítel ženy sprchovat, pětadvacetiletý irácký migrant vnikl do ložnice k jeho přítelkyni.

Poté zamkl dveře a přinutil zaskočenou ženu proti její vůli k pohlavnímu styku. Bezbrannou ženu ohrožoval nožem a podrobil ji krutému fyzickému týrání. Nakonec dosáhl svého a svoji oběť znásilnil. Křik mladé ženy však uslyšel i její přítel v koupelně a pokoušel se všemi silami dostat do místnosti a pomoci ji. Hluk následně probudil všechny obyvatele, kteří se shromáždili na chodbě a snažili se společně zjednat nápravu.

Irácký násilník se však choval agresivně i po otevření dveří. Snažil se bodnout přítele své oběti nožem do žaludku. Ten však stačil uskočit a vyšel z útoku nezraněný. Poté byl agresor za pomoci ostatních obyvatel uprchlické ubytovny zneškodněn a zadržován do té doby, než přijela policie. Útočník byl již obviněn ze znásilnění s přitěžujícími okolnostmi a v nejbližších týdnech by se měl dostat před soud.

Ve více než 170 kilometrů vzdáleném Dolbergu se dopustll znásilnění další migrant, který tentokrát zaútočil na patnáctiletou německou dívku. Žadatel o azyl, který patrně pobýval v uprchlickém centru v Hermeswegu, se podle všeho s dívkou znal a dobře věděl, že není plnoletá. Ke znásilnění došlo minulý týden ve středu, ale policie vzhledem k nízkému věku dívky o události informovala až s časovým odstupem a bez dalších podrobností.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…