Pojďme se domluvit než demonstrovat a šířit agresi a zlo, vyzvala Kateřina Brožová. Neprošlo jí to

22.03.2018 20:40

Demonstrace za pošlapávání demokratických ústavních hodnot ze strany hlavy státu, boj o veřejnoprávní média, protesty proti trestně stíhané osobě ve vládě, jinými slovy, střípky ze současné situace na české politické scéně. Jednou z několika postav tohoto „dějství“ je také majitel komerční televize TV Barrandov Jaromír Soukup. O rozruch se na sociálních sítích postarala dnes jeho partnerka Kateřina Brožová. Ta zaobaleně a skrytě ve svém komentáři na pozadí rozjímání nad krásou přicházejícího jara zkritizovala demonstrace, které šíří zlo a agresi.

Pojďme se domluvit než demonstrovat a šířit agresi a zlo, vyzvala Kateřina Brožová. Neprošlo jí to
Foto: TV Barrandov
Popisek: Kateřina Brožová

„Dnes jsem poprvé jela pendolinem /do Ostravy a zpět/ a bylo to fajn... uvítání sklenkou Bohemky, čisto, teplo, klid... dívala jsem se cestou na naši krásnou, jarem probouzející se českou krajinu a bylo mi hezky... /nebylo by lepší být k sobě vlídní a na všem se domluvit než demonstrovat a šířit zlo a agresi..?/ Mimochodem nejpracovitější tvor je asi krtek... ty tisíce hromádek po loukách jsou neuvěřitelné... jde si slepě za svým to roztomilé zvířátko tak nějak bez ohledu na své okolí... koho mi to připomíná...,“ uvedla Brožová na sociální síti Facebook.

Vlna komentářů, z valné většiny negativních, na sebe nenechala dlouho čekat. „Koho chleba jí, toho píseň zpívá,“ napsal jeden z diskutujících s tím, že měl na mysli jejího partnera Jaromíra Soukupa. V tomto duchu se pak nesla většina negativních komentářů. „Milá Kateřinko, jste krásná a milá herečka a Váš pořad na TV Barrandov mám rád, ale co tam předvádí pan Soukup, to je do nebe volající, jenom tam špiní ČT, a se Zemanem je jedna ruka, to jsou dva lidé, kteří naši krásnou zemi rozeštvávají, až toho ty dva nechají, tak možná lidé se budou k sobě chovat slušně,“ reagoval další z přispěvovatelů s tím, že závěrem popřál krásné jaro. „Zlo a agresi šíří ten váš ego Soukup pan propaganda, zameťte si před vlastním prahem. A zlo je na Barrandově, Hradě, ne v ulicích,“ napsal další uživatel.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: sla

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…