Pojišťovna, volby či novela o veřejných zakázkách. Tím vás dnes provede Václav Moravec

29.09.2013 7:58

V dnešních Otázkách Václava Moravce se bude řešit české zdravotnictví, novela o veřejných zakázkách či aktuální téma volebního systému. Mezi hosty bude například předseda Senátu Milan Štěch či ředitel Všeobecné zdravotní pojišťovny Zdeněk Kabátek.

Pojišťovna, volby či novela o veřejných zakázkách. Tím vás dnes provede Václav Moravec
Foto: Hans Štembera
Popisek: Moderátor Václav Moravec

Mezi hosty bude v první části pořadu ředitel Všeobecné zdravotní pojišťovny (VZP) Zdeněk Kabátek, který divákům přiblíží rozpočet na rok 2014, změny ve správní radě VZP či smluvní vztahy s ambulantními specialisty. V další části se můžete těšit na návštěvu přímo ze Senátu. Hosty budou předseda Senátu Milan Štěch (ČSSD), místopředsedkyně Senátu Miluše Horská a místopředseda Senátu Přemysl Sobotka (ODS).

Tématem bude například novela zákona o veřejných zakázkách či aktuální volební systém. Generální ředitel Dopravního podniku města České Budějovice Jaroslav Ďuriš bude v poslední části diskuzního pořadu mluvit o budoucnosti pražského podniku. Debata začíná ve dvanáct hodin a trvá dvě hodiny. Opět vám přineseme aktuální informace z jejího průběhu.

reklama

autor: ane

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …