Pokud nebudeme tvrdí, staneme se obětí tvrdého násilí, píše sociolog Hampl

15.05.2015 21:50

Sociolog Petr Hampl (Svobodní) se zamýšlí nad tím, jak to bude vypadat, až do Česka dorazí první možná pětistovka uprchlíků na základě kvót z Bruselu. Pět set bude prý jen začátek, který se do konce roku vyšplhá do tisíců. Pokud se tomu tvrdě nepostavíme, budeme prý brzy čelit tvrdému teroru.

Pokud nebudeme tvrdí, staneme se obětí tvrdého násilí, píše sociolog Hampl
Foto: Hans Štembera
Popisek: Sociolog Petr Hampl

Pokud nám Brusel na úvod přidělí asi pětistovku uprchlíků z krizových oblastí, rozhodně u tohoto čísla nezůstaneme. Myslí si to alespoň člen Svobodných a sociolog Petr Hampl, jenž má za to, že se k nám mimo oné předpokládané pětistovky dostane ještě dalších 20 tisíc lidí, kteří už jsou v EU, jen přejdou k nám. A dalších 60 tisíc až 80 tisíc k nám dorazí v další uprchlické vlně.

Do roku 2020 by to mohlo být až milion uprchlíků mířících do Česka. A většina z nich budou mladí muži bez rodin, plní energie, ale také hněvu, který se bude rozvíjet mezi radikály. Pokud tomu tedy nevystavíme jasnou stopku, budeme prý brzy čelit teroristickým akcím.

Celý text najdete zde

„Národy, které ztratí odhodlání chovat se v těžkých chvílích tvrdě a násilně, se nutně stanou obětí tvrdého násilí. Rád bych se mýlil, ale bojím se, že to je dilema, před které budeme velmi rychle postavení,“ varuje Hampl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…