Policie chystá opatření na 17. listopad. Bojí se demonstrací

14.11.2012 19:28

Na veřejný pořádek v metropoli bude 17. listopadu dohlížet několik stovek policistů. Kvůli naplánovaným demonstracím a dalším akcím bude v pohotovosti i několik členů antikonfliktního týmu. ČTK o tom dnes informoval policejní mluvčí Jan Daněk.

Policie chystá opatření na 17. listopad. Bojí se demonstrací
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Důchodci demonstrovali proti vládě

Protivládní demonstrace plánují například občanské iniciativy sdružené v platformě Stop vládě. Pražská KSČM a Společenství práce a solidarity se mají vydat na pochod Práce a Solidarity.

Místem protivládních akcí bude zejména Václavské náměstí, kam kolem poledne dorazí z Karlova náměstí i účastníci pochodu Práce a Solidarity. Následně se připojí k platformě Stop vládě, jejíž účastníci by měli kolem 14:00 vyjít v průvodu na Můstek a ulicí 28. října na Národní třídu. Lidé vyjadřující nesouhlas s politikou vlády se mají v sobotu sejít také na Staroměstském náměstí, na Klárově nebo ve Vrchlického sadech.

Řidiči by měli proto počítat s tím, že v některých místem může být kvůli pochodům na krátkou dobu omezena doprava. Auta z ulic, kudy pochody povedou, by měli majitelé raději přeparkovat, doporučil mluvčí. Pražská policie bude při sobotních opatřeních spolupracovat také s magistrátem, dopravním podnikem městskou policií či ochrannou službou policejního prezidia a pořadateli shromáždění.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

10:30 „Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

Stovky muslimů v sobotu demonstrovaly v německém Hamburku na akci svolané islamisty a za pokřiků „Al…