Policie dostane americký vrtulník za čtvrt miliardy. Slíbil jí to ministr Chovanec

06.06.2014 19:30

Ministr vnitra Milan Chovanec v pátek navštívil Moravskoslezský kraj. Prohlédl si vyloučené lokality i stadion Baníku Ostrava, s jehož vedením diskutoval o bezpečnosti při zápasech, píše Deník.cz.

Policie dostane americký vrtulník za čtvrt miliardy. Slíbil jí to ministr Chovanec
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Policejní helikoptéra

Tamní policii také slíbil zbrusu nový americký vrtulník. „Projekt je připraven, realizovat by se mohl v horizontu dvou let. Budeme dělat všechno pro to, aby Moravskoslezský kraj měl na svém území policejní vrtulník, který bude pomáhat při řešení krizových situací," řekl Chovanec. Jeho cena se pohybuje okolo 240 milionů korun a využívat by jej mohli i hasiči.

Schůzka s vedením Baníku

Ministr Chovanec navštívil i vyloučené lokality na Karvinsku a setkal se s vedením fotbalového klubu Baník Ostrava. Hlavním tématem byla bezpečnost na stadionech a násilí při zápasech.

„Byl jsem informován, že Baník se bude přesouvat na nový stadion. Stávající stadion bude sloužit pro první ligu pravděpodobně jen jednu sezónu. Přesto se tam dělají technická opatření, která výrazně zlepší bezpečnost. Pokud se všechny strany vydají stejným směrem jako ostravské Bazaly, tak si myslím, že jsme na dobré cestě," pochvaloval si Chovanec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…