Policie odhaluje podrobnosti vraždy čtrnáctileté dívky, Německo je v šoku: Imigrant s parťákem ji mučili celou noc, pak dlouho škrtili

09.06.2018 12:49

Na povrch vyplouvají další detaily případu znásilněné a zavražděné dívky v německém Wiesbadenu. Čím více toho vyšetřovatelé „vypouštějí ven“, tím vyznívá celá záležitost děsivěji.

Policie odhaluje podrobnosti  vraždy čtrnáctileté dívky, Německo je v šoku: Imigrant s parťákem ji mučili celou noc, pak dlouho škrtili
Foto: Radim Panenka
Popisek: Migranti v hlavním městě Srbska Bělehradě

Jak již redakce serveru ParlamentníListy.cz na základě informací z oficiálních německých a rakouských médií uváděla v minulých dnech, čtrnáctiletá Susanna F. byla nezvěstná od 22. května. Tehdy se večer nevrátila domů ze setkání s přáteli, ke kterému došlo v centru Wiesbadenu. Policie zahájila neprodleně pátrání, ale dívku se podařilo najít až po čtrnácti dnech od jejího zmizení. Policisty čekal hrůzný nález. Dívčino bezvládně tělo našli poblíž železniční tratě. Napůl zakopané v zemi. S jasně viditelnými stopami násilí.

Po ohledání těla došli k závěru, že dívka byla před smrtí znásilněna a poté uškrcena. Hlavním podezřelým je dvacetiletý irácký žadatel o azyl Ali Bashar. Ten však ještě před nalezením dívčina těla se svými rodiči a pěti sourozenci Německo ve spěchu opustil a momentálně se údajně nachází v Iráku. Letenku si rodina objednala pod falešným jménem. Minimálně samotný Bashar žil v Německu ilegálně, protože jeho žádost o azyl byla před mnoha měsící zamítnuta.

Vyšetřovatelé mezitím zjistili, že svoji oběť znal přes svého mladšího bratra. Dívka podle všech ukazatelů zemřela již první den po svém zmizení. Než se tak stalo, tak si podle vyšetřovatelů vytrpěla velmi bolestivá muka. Pachatel či pachatelé ji měli mučit celou noc. „Susanna byla zpočátku nejspíš obtěžována dvěma pachateli. Ti ji začali bít a ona před nimi utekla do pole. Tam ji však oba dostihli a začali ji týrat,“ píše deník Kronen Zeitung.

Následující den ráno měla dívka své trýznitele prosit, aby ji pustili domů. Irácký migrant se však obával, že by vše prozradila policii, tak ji k sobě přitáhl zezadu a škrtil ji do té doby, než přestala dýchat. Po několika hodinách se vrátil na místo činu a dívčino tělo odtáhl k železniční trati, kde ji překryl větvemi, aby nebylo na první pohled vidět. Z dívčina mobilního telefonu odešla v noci z 22. na 23. května zpráva, která měla uklidnit rodinu a zamést stopy.

Obdržela ji její matka Diana F. Ta však nevěří, že by ji psala její dcera. „Mami, domů se nevrátím. Jsem se svým přítelem v Paříži, tak mě nehledej. Vrátím se za dva až tři týdny. Ahoj.“ Tak zněl obsah zprávy, kterou napsala dívka pod nátlakem svých trýznitelů. Obyvatelé Wiesbadenu i v celém Německu jsou případem otřeseni. Na místě nálezu dívčina mrtvého těla neznámý člověk vložil tabulku s nápisem „Oběť tolerance“.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: pro

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …