Policie už prý má vrahy Čecha v Londýně. Nejmladšímu bylo šestnáct

25.09.2016 21:02

Jednatřicetiletý Čech Zdeněk M. se před pár dny vracel z kanceláře domů. Jenže tam už nedošel. Cestou se v jedné restauraci, kde se stavil pro jídlo a pití, pravděpodobně pohádal s trojicí mladých mužů a tato hádka ho nakonec zřejmě stála život. Mladí muži českého občana ubili řetězem. Jednomu z agresorů bylo teprve 16 let. Podle informací Českého rozhlasu čeká nejstaršího devětadvacetiletého útočníka soud.

Policie už prý má vrahy Čecha v Londýně. Nejmladšímu bylo šestnáct
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

„Raymond Sculley se v pondělí objeví před londýnským soudem. Policie ho obvinila z vraždy 31letého Čecha Zdeňka M. Zbývající dva zatčení, 19letý muž a 16letý chlapec, byli propuštěni na kauci a dál budou vyšetřováni na svobodě,“ píše veřejnoprávní rozhlas.

Celý článek najdete zde.

Podnikatel Zdeněk M. zemřel na krvácení do mozku v noci ze středy na čtvrtek. Krvácel po ranách do hlavy. Řetězem od kola. Ve čtvrtek krátce po půlnoci našel muže nedaleko jeho bytu v kaluži krve náhodně projíždějící cyklista. Britská média tvrdí, že pravděpodobně nešlo o čin z  nenávisti, ale o útok gangu.

Přátelé ubitého podnikatele shánějí peníze, aby jeho tělo mohlo být dopraveno do České republiky. Vybrali už přibližně 400 tisíc korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…