Policie v Kladně pátrá po muži s nožem, který křičel Alláhu Akbar

05.08.2016 15:27

Policisté pátrají po muži, který se ve středu pohyboval po Kladně s nožem v ruce a vykřikoval arabské zvolání Alláhu Akbar (bůh je veliký). Dostal se při tom do menší potyčky s mužem, kterému se pokusil ukrást mobilní telefon. Policie výtržníka hledala i za pomoci vrtulníku s termovizí, ale neúspěšně, sdělila dnes ČTK mluvčí kladenské policie Michaela Nováková.

Policie v Kladně pátrá po muži s nožem, který křičel Alláhu Akbar
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zbraň, ilustrační foto

Hledanému muži je 25 až 35 let a měří 165 až 170 centimetrů. Má tmavší pleť, černé vlasy a černý plnovous. Podle svědků mluvil plynně česky, bez přízvuku.

Muž se podle Novákové ve středu odpoledne pohyboval před divadelní kavárnou a dále v ulicích Josefa Hory, Roosveltova, Divadelní a Petra Bezruče. V ruce držel nůž s čepelí dlouhou asi 12 centimetrů. Podle policie nikoho neohrožoval, pouze provolával Alláhu Akbar. V ulici Josefa Hory před divadlem odcizil pětatřicetiletému muži z lavičky mobilní telefon, který po menší potyčce s okradeným zahodil do parku. Potom se dal na útěk do areálu bývalých hutí.

Policie dnes zveřejnila fotografie muže z městského kamerového systému a přijme veškeré informace o hledaném na služebně v Havířské ulici nebo na čísle 974 873 317 či bezplatné lince 158.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…