Policie začala prověřovat stavbu Palasova domu

11.12.2012 18:21

Policie zahájila trestní řízení v souvislosti se stavbou nemovitosti senátora Jaroslava Palase (ČSSD) v Ludvíkově na Bruntálsku. Informuje o tom deník Právo, kterému to potvrdil vedoucí státní zástupce Okresního státního zastupitelství v Bruntále Libor Malý.

Policie začala prověřovat stavbu Palasova domu
Foto: redakce
Popisek: Senátor Jaroslav Palas

„Mohu potvrdit, že policejním orgánem byly v měsíci listopadu zahájeny úkony trestního řízení v souvislosti se stavbou penzionu manželů Palasových v obci Ludvíkov. Žádné další informace v této fázi trestního řízení nebude státní zastupitelství ani policie sdělovacím prostředkům poskytovat,“ uvedl Malý.

Není tak jasné, co konkrétně policisté prověřují a zda je v hledáčku vyšetřovatelů pouze bývalý moravskoslezský hejtman, nebo se policie zajímá i o jeho manželku.

Pro Palase byla informace o zahájení šetření novinkou. Upozornil však, že v Ludvíkově nestaví žádný penzion, ale dvougenerační rodinný dům. „Iniciativně jsem Policii ČR v Ostravě předložil v minulosti způsob financování této nemovitosti,“ poukázal a dodal, že v posledních týdnech ho nikdo z policie nekontaktoval.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …