Politik zle udeřil proti „kampani proti nenávisti“. A přiložil tabulku, kde létají miliony

27.04.2016 7:01

Výkonný místopředseda hnutí Pro Prahu Zbyněk Passer se na svém facebookovém profilu jízlivě opřel do primátorky hlavního města Adriany Krnáčové (ANO). Podle něj se zapletla do pěkné bryndy. Passer rovněž přiložil tabulku výdajů na „kampaň proti nenávisti“, kterou pořádá vládní Hate Free Culture. Své řekl také ministr obrany Martin Stropnický (ANO).

Politik zle udeřil proti „kampani proti nenávisti“. A přiložil tabulku, kde létají miliony
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr zahraničních věcí Martin Stropnický

„Celej false flag s pomalováním snadno omyvatelných ploch, výborným mediálním pokrytím a bleskurychle připravenou ‚solidární akcí‘ umytí včetně demonstrace nese znaky krajní levice,“ píše Passer k událostem uplynulých dní. O víkendu byly totiž neznámými vandaly pomalovány mimo jiné nacistickými symboly kavárny spadající do sítě HateFree Zone, vzápětí nato pomáhala při úklidu i samotná primátorka Krnáčová.

Krajní levice podle Passera pracuje tak profesionálně, efektivně a s tak vysokým rozpočtem, že se jednomu nechce věřit, že to neprobíhá s pomocí složek ministerstva vnitra a za vládního financování.

Následně si také povšiml organizátora celé demonstrace na náměstí Jiřího z Poděbrad, kterým byl podle jeho informací Jan Májíček. „Půvabný antisemita organizuje demošku proti projevům nenávisti,“ píše. Májíček totiž podle jím přiloženého odkazu v minulosti mimo jiné gratuloval Hizballáhu k porážce Izraele. 

„Je zřejmé, že ve společnosti jsou skupiny, které se výrazně radikalizují. Anonymní výhrůžky likvidací, šibenice na demonstracích, posprejované kavárny, zápalné láhve. Pokud se nebude většinová umírněná společnost účinně bránit, můžeme očekávat další nárůst agresivity. Ve Francii to také začalo zapalováním aut...,“ napsal k událostem ministr obrany Martin Stropnický (ANO).

Celý příspěvek Zbyňka Passera:

Krnda se namočila do slušný bryndy.

Celej false flag s pomalováním snadno omyvatelných ploch, výborným mediálním pokrytím a bleskurychle připravenou "solidární akcí" umytí, včetně demonstrace nese znaky akcí krajní levice, která pracuje tak profesionálně, efektivně a s tak vysokým rozpočtem , že se jednomu nechce věřit, že to neprobíhá s pomocí složek ministerstva vnitra a za vládního financování.

------
Hate free culture.

Vysokororozpočtová "neziskovka" blízká některým členům vlády má prominentní přístup do médií, kvalitní rešerše, masivní nákup médií, profesionální management sociálních sítí, dobré projektové řízení a jasné cíle.

Co už tak jasné není, kdo a s jakými cíli cpe desítky milionů do tohoto spin-projektu. Píšu to s vědomím, že vláda ČR, která je oním "donátorem" z tabulky, nepoužívá tento hrdý titul jediná.

Tak co, najde se jeden jediný investigativní novinář, který rozkryje pozadí motivace financování HFC? (ano, zbytečný dotaz, uznávám).

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…