Popral se, vyděsil děvčata a vařil mu kotlebovec. Český politik vyjel na Slovensko

21.03.2016 8:17

Debata nad úspěchem krajně pravicové Ľudové strany Naše Slovensko, které se v nedávných volbách podařilo proniknout na půdu slovenského parlamentu, zanechala v myslích našich východních sousedů hluboké stopy. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil tiskový mluvčí politické strany Patrioti ČR Daniel Rovný, který prostřednictvím svého facebookového profilu hlásí: „mainstreamová média vyluxovala některým lidem mozky“.

Popral se, vyděsil děvčata a vařil mu kotlebovec. Český politik vyjel na Slovensko
Foto: Patrioti
Popisek: Patrioti ČR.

Anketa

Který sousední národ máte nejraději?

3%
4%
83%
hlasovalo: 12226 lidí

Rovný uvádí, že než odjel do Tater, manželka ho ostříhala dohola. To však v kombinaci s mikinou značky Thor Steinar, která je spojována s neonacistickým hnutím, vytvořilo vskutku třeskutou kombinaci. Kvůli jeho vzhledu ho totiž lesbický pár v jedné z restaurací na Štrbském plese zařadil mezi neonacisty a s hrůzou před ním utekl do jiné části podniku.

„Jak jsem si sundal kapuci tak jedna vyjekla: boha jeho mária, kotlebovec a druhá áno máš pravdu fašista a pokračovala první áno fašista aj nacista!!! Protože blbě vidím do dálky a brýle jsem měl v autě začal ostřit oči k jejich stolu. V tom ta první: já sa bojím, on na nás tak zlo pozerá, fašista nás chce zabiť, oni nenávidí gayov a leseb, uťekajme drahůšik...druhá začala vřeštět, vzali své talíře a s pištením utekli do druhé části restaurace k baru,“ popsal Rovný na svém facebookovém profilu.

Anketa

Podporujete Andreje Babiše?

60%
40%
hlasovalo: 31165 lidí

„Tak to je asi první reálný výsledek slovenských voleb. Mainstreamová média vyluxovala některým lidem mozky…“ zkonstatoval v závěru svého příspěvku.

O několik dní později ohlásil Rovný další „netušený zážitek“ ze slovenských Tater. V jednom z tamních hotelů se v noci jal umravňovat opilé osazenstvo, které mu svým řevem budilo syna ze spaní. Zatímco na jednu skupinku platilo jeho vzezření (holá hlava a teplákovka Thor Steinar) a řev „co si to dovolujete vy zkurvení zmrdi budit mi tříleté dítě, za to budete pikat svině, ještě někdo hlesne a rozkopu mu držku“, další „zkrotla“ až poté, co dal jednomu mladíkovi pár ran pěstí.

Jak nicméně dokládá další Rovného zážitek z Tater, otázka slovenských „nácků“ není tak černobílá, jak by se na první pohled mohlo zdát. Tiskový mluvčí Patriotů ČR v jednom z tamních hotelů narazil na kuchaře, který zároveň působí jako vůdce vysokotatranských kotlebovců (odvozeno od jména lídra Ľudové strany Naše Slovensko Mariana Kotleby, pozn. red.). Jako pomocná kuchařka s ním přitom pracuje cikánka, na kterou prý zmíněný kuchař nedá dopustit. „Doba je evidentně vymknutá z kloubů. Co je tohle za pořádek. Tak se chová fašoun/nácek/rasista?“ udivilo Rovného.

Plné znění komentářů Daniela Rovného na Facebooku:

19 březen v 19:35 · Tatranská Lomnica, Slovensko ·

Dnes vaří v hotelu úžasný kuchař. Jeho výsledky jsou vynikající. Jeho ruce jsou jako kladiva a objem bicespsu je stejný jako moje stehno v nejširším místě. Kuchař je vůdcem vysokotatranských kotlebovců. Dnes říkal jak poprvé za jeho život jeho široká rodina volila stejně. Dřív babičky a dědečkové volili KDH, jeho rodiče Smer, manželka a její kamarádky taky Smer. Letos poprvé bez toho, aby on někde agitoval volili všichni Kotlebu. Každý si tam našel někdo třeba boha, boj za vlast a podporu rodin.

Celé dva roky co zde pracuje je jeho pomocná kuchařka cikánka na kterou on nedá dopustit všude jí chválí jaká je výtečná sosiérka, jak umí dochutit jídlo a oslovuje jí mamička. Společně pak nadávají na cikány z osady co nechtějí makat a válejí se doma.

Doba je evidentně vymknutá z kloubů. Co je tohle za pořádek. Tak se chová fašoun/nácek/rasista?

19 březen v 7:53 · Tatranská Lomnica, Slovensko ·

Tak jsem se v noci na hotelu popral. Netušené zážitky z Vysokých Tater. Kolem půlnoci se stále hotelem nesl řev nějaké opilé party. Nejsem takový zastánce akurátnosti jako moje žena a tak mi stačilo, že míra řevu nebudí dítě. To se ovšem brzy změnilo. Řev a údery dveří nabral takovou sílu, že se mi párkrát probudil a plakal syn. V hlavě se mi začala vařit krev a rozhodl jsem se, že v hotelu obnovím veřejný pořádek a noční klid. Toto rozhodnutí zpětně vnímám jako problematické, neboť jak se dalo dle řevu předpokládat opliců a opilkyň bylo ke dvaceti. To však rozlobeného otce co mu krev hučela v uších nemohlo zastavit.

Na holé tělo jsem si instaloval teplákovku Thor Steinar a odemkl pokoj. Na chodbách prvního patra se řvalo a naléval Moet. Použil jsem taktiku co znají všechny bezpečnostní složky světa tedy "Čím více lidí překvapíte a vyděsíte strašným řevem tím méně jich budete muset fyzicky řešit". S řevem "co si to dovolujete vy zkurvení zmrdi budit mi tříleté dítě, za to budete pikat svině, ještě někdo hlesne a rozkopu mu držku". První patro kapitulovalo potichu a extrémně rychle. V podstatě nikdo ani nepípnul. Hučení v uších mi zesilovalo. Z recepce se totiž ozíval huronský řev. S pocitem konatele dobra jsem sešel schody do recepce a opakoval řev stejného významu. Dole bylo celkem 7 statných můžů a stejný počet nalitých žen. Od prvního pohledu bylo jasné, že se jedná o bojovnější skupinku. Jeden z mládenců vstal a pronesl větu "ať chcípnu já i můj syn a dáme mu pokoj". Tuto větu Vám nedoporučuji rozlobeným otcům říkat. Po jejím dokončení obdržel tři rány pěstí ve velmi krátkém čase. KO se sesunul k zemi a jeho obličej nabral barvu vlajky SSSR. Já s oběma rukama od krve jsem postopil dále se slovy "tak jedeme dál zmrdi, kdo bude další". Nikdo se nehlásil. Ti statní muži plní testosteronu rázem vypadali jako ovečky. Ti statečnější dopili sklenku Moetu a odešli. Většina ale utekla bez toho. Zajímavosti bylo, že ty přiopilé zlatokopky tam nechali a vůbec je nezajímalo zda je taky zbiju nebo vyhodím z hotelu. Doufám že si slečny uvědomí, že muž co jí někde nechá napospas a uteče není muž. Tím byl obnoven veřejný pořádek a klid a to na celou noc. Debila co mi doporučil chcípnout odnesli dvě slečny.

Poučení na závěr? Dvacetiletá recepční sama nic nezvládne. Naopak ona sama čelila osahávaní a sexuálním narážkám těch samců co si posléze nadělali do gatí. Jo a nikdy nerozčilujte tatínky spících andílků.

14 březen v 23:48 · Vysoké Tatry (město), Slovensko ·

Příběh ze Štrbského plesa. Jak jsem zkazil lesbičkám večeři.

Než jsem jel do Tater tak mne manželka ostříhala zbytky vlasů do nuly. Bylo to dle mne lepší než po stranách vzpomínat na časy kdy jsem měl vlasy. Dnes jsem jel autem na Štrbské pleso do restaurace Toliar kam jezdím na dobré jídlo. Cestou tam můj tříletý syn usnul a to tak, že byl neprobuditelný. Hlad je hlad a tak jsem ho vzal do náruče a vešel s ním do restaurace. Na sobě jsemm mikinu Thor Steinar a na hlavě kapuci, protože byla zima. Sedl jsem si k nejzpadlejšímu stolu, aby syn měl klid na spánek. Sundal jsem si kapuci. Naproti u stolu seděli dvě slečny. Jak jsem si sundal kapuci tak jedna vyjekla: boha jeho mária, kotlebovec a druhá áno máš pravdu fašista a pokračovala první áno fašista aj nacista!!! Protože blbě vidím do dálky a brýle jsem měl v autě začal ostřit oči k jejich stolu. V tom ta první: já sa bojím, on na nás tak zlo pozerá, fašista nás chce zabiť, oni nenávidí gayov a leseb, uťekajme drahůšik...druhá začala vřeštět, vzali své talíře a s pištením utekli do druhé části restaurace k baru.

Tak to je asi první reálný výsledek slovenských voleb. Mainstreamová média vyluxovala některým lidem mozky..

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…