Pořád nefunguje web mladých komunistů. Naváželi se do Havla

21.12.2011 14:51

Ještě pořád nefunguje internetová stránka Svazu mladých komunistů. Po smrti Václava Havla vzývali k jeho zavržení, když ho nazvali zrádcem, zatímco pravým hrdinou označili Gustáva Husáka.

Pořád nefunguje web mladých komunistů. Naváželi se do Havla
Foto: komsomol.cz
Popisek: Mladí komunisté vyzývají na svém webu k zavržení Václava Havla

„Národe, oslavuj! Zemřel nepřítel lidu Václav Havel!“ psalo se na internetových stránkách Svazu mladých komunistů Československa komsomol.cz. Nyní jejich web už dlouho nefunguje.

„Úmrtí Václava Havla vyvolalo obrovskou propagandistickou vlnu kolem jeho osobnosti. Objevuje se spousta povšechných informací, které mají vyvolat dojem obrovského zármutku českého národa ze skonu Václava Havla. To neodpovídá realitě. Připadá nám to jako nemístná komedie a snaha využít tohoto úmrtí k vytvoření kultu osobnosti,“ uvedl předseda Lukáš Kollarčík pro ParlamentníListy.cz.

„Havel patří mezi největší zrádce lidu poslední doby, má to být apel na lidi, aby začali přemýšlet a nenechali se vláčet reportážemi v televizi a v novinách. Byl spoluviníkem bombardování Jugoslávie a tím se podílel na smrti spousty nevinných civilistů,“ dodal Kollarčík.

Zdali komsomol.cz nefunguje právě kvůli těmto výrokům, je celkem nasnadě. „Je to maximálně nevkusné, ale po postihu volat nebudu, muselo by dojít k ohrožení demokracie,“ komentoval to například poslanec za TOP 09 Stanislav Polčák.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…