Pořád se lže, ale co s tím můžu dělat. Unavený Babiš zavolal fanouškovi. Mluvil o synovi

21.11.2018 21:52

Premiér Andrej Babiš na svém facebookovém profilu zveřejnil další dotaz českého občana, který formou minutové nahrávky obdržel prostřednictvím mobilní aplikace Pojď do mě. Tentokrát jde o jeho příznivce, který však místo přímé otázky poslal slova plná podpory. A tady je Babišova reakce týkající se jeho osobní těžké situace a vylučující jakoukoli vládní krizi.

Pořád se lže, ale co s tím můžu dělat. Unavený Babiš zavolal fanouškovi. Mluvil o synovi
Foto: Repro Youtube
Popisek: Andrej Babiš odpovídá v aplikaci Pojď do mě

„Pane předsedo strany ANO, jsem váš příznivce a držím vám palce, ať vše ustojíte, je syn zdravý a média přestanou. To je otřesný a mění to zbytečně životy. Držím palce,“ vyjádřil Martin Vyskočil z Českých Budějovic podporu předsedovi vlády, který je nyní pod tlakem médií a politiků kvůli eskalaci kauzy Čapí hnízdo a výpovědi jeho syna Babiše mladšího hovořícího o únosu na Krym.

Anketa

Hlasovali byste pro pád současné vlády Andreje Babiše?

10%
90%
hlasovalo: 28145 lidí

Ve své reakci předseda vlády Vyskočilovi za jeho podporu poděkoval s tím, že se opravdu nachází v těžkém období. „Takhle veřejně mluvit o nemocech mých dětí je pro rodiče velice těžké. Divil byste se, kolik lidí z mého okolí mi píše, že mají stejné neštěstí v rodině, a vyjadřují mi tak podporu,“ pokračoval Babiš.

Oproti ostatním jej prý tito lidé dokážou pochopit. Sám prý nyní tráví čas nad čtením příběhů těchto lidí a je překvapen, co vše schizofrenie dokáže. „Jeden pán mi například napsal, že měl se svou paní čtyři děti, a když dostala tuto chorobu, tvrdila mu, že děti, které porodila, nejsou její a nemá ani manžela,“ uvedl s tím, že tato nemoc dokáže opravdu hrozné věci.

Připomněl, že není možné, aby doktoři, kteří mají na starosti například jeho děti, o tom veřejně mluvili, a tak se zpochybňuje úplně vše. „Jsou to vše sprosté útoky na mou rodinu, děti, neustále se lže, že jsem syna neviděl jeden a půl roku, přitom jsem za ním byl ve Švýcarsku už podruhé a několikrát jsem se s ním setkal,“ zdůraznil.

„Co s tím ale můžu dělat,“ povzdechl si premiér a dodal, že celý týden pojede zase kampaň, že je vládní krize, když žádná krize vůbec není. „Vláda funguje, zasedá, rozhoduje. Na její chod to nemá žádný vliv,“ doplnil a zmínil, že je jasné, že to jen tak neskončí, protože si to někteří lidé včetně novinářů přejí a vyhovuje jim to. „Tak díky za podporu, moc si toho vážím,“ zopakoval na závěr.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…