Pořiďte si radši čivavu nebo králíka, místo dětí. Vzkázal Volný homosexuálům

29.04.2021 13:21

Dnes se v Poslanecké sněmovně bude hlasovat o právu na stejnopohlavní svazky. Tomio Okamura argumentoval, že by raději skočil z okna, než aby byl adoptován homosexuálním párem. Před hlasováním měl svůj projev i poslanec Lubomír Volný. I ten brojil proti manželství, protože ho považuje za schůdek k adopcím dětí homosexuály, které jsou dle něho proti přírodě. „To je vrchol sobectví. To je lepší si pořídit čivavu nebo králíka a ne dítě jako módní doplněk, protože mám nějaké mateřské pudy. Tak je v sobě potlačte,“ vzkázal.

Pořiďte si radši čivavu nebo králíka, místo dětí. Vzkázal Volný homosexuálům
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Poslanec JAP Lubomír Volný

Volný kritizoval, že poslanci zařízli obecná referenda, protože toto by bylo ideální téma pro rozhodování široké veřejnosti. Mínil, že povolení manželství homosexuálů nakonec povede k tomu, že budou při adopcích zvýhodňováni. „Děje se to ve Spojených státech, děje se to v Západní Evropě,“ tvrdil.

Anketa

Kdyby teď hospoda poblíž načerno otevřela zahrádku, zašli byste posedět?

53%
33%
hlasovalo: 20479 lidí

Nabádal „jinosexuály“, že jejich orientace není žádná výhoda pro dítě. „Příroda to prostě zařídila tak, že děti spolu prostě mají jen maminka a tatínek, samice a samička,“ prohlásil. Dodal, že v návrhu KDU-ČSL by mělo být napsáno slovo „biologický“, jinak se ho budou lidé snažit obcházet transženy a transmuži. Požadavky prý nezůstanou narůstat, protože západní společnost vedou „pachatelé dobra“, kteří nikdy nebudou spokojeni a budou chtít přidat něco svého.

Děti prý mají mít právo na úplnou rodinu, výroba dětí pro homosexuální páry je dle Volného týrání a je proti jejich základním právům, protože nebudou znát svého rodiče. „Tohle všechno tím, že si vyrábíte děti, kradete svým dětem a tím je týráte,“ pravil.

„Když víte, že jste gay nebo lesba, tak je vaší povinností nechtít mít dítě. Protože příroda to nechce. A když jste si přiznali vlastní homosexualitu, tak si přiznejte vlastní neschopnost nestvořit dítě bez jeho týrání a jeho mentálního mrzačení,“ tvrdil Volný. Zatajování rodiče podle něho prostě správné není.

„To je vrchol sobectví. To je lepší si pořídit čivavu nebo králíka a ne dítě jako módní doplněk, protože mám nějaké mateřské pudy. Tak je v sobě potlačte,“ doporučoval. Zadoufal, že se preference homosexuálních párů při adopci nikdy nedožije. Manželství je podle něho zkrátka a dobře svazkem muže a ženy a práva dětí jsou nadřazena právům homosexuálů a dalších menšin. „Není to tak, jak příroda chtěla,“ řekl.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…