Poslanec Korte dostal dopis: Ty hnuse retardovaný, dám ti holí

23.03.2012 8:46

Poslanci TOP 09 Danieli Kortemu přišel e-mailem vulgární dopis od odesílatele s adresou bohous.svoboda@volny.cz. Pisatel mu v něm nadává mimo jiné do kriplů, hovad a hnusů.

Poslanec Korte dostal dopis: Ty hnuse retardovaný, dám ti holí
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Daniel Korte

„Přišel mi takový hezký mail. Je to skoro taková báseň v próze. Velmi mě pobavil. Předpokládám, že ale není od pražského primátora a našeho koaličního partnera. Čas od času něco takového přijde. Ale chodí i příznivé a inteligentní e-maily,“ smál se ve vyjádření pro ParlamentníListy.cz Korte.

Hezký mail: Ty debilní hovado Korte

„Ty debilní hovado Korte, při minulém vyslovování nedůvěře k vládě jsi zakrákoral (ty myslíš, že zpíval). Nyní jsi udělal „dramatickou“ pauzu. Kriple zbytečný, kdo je na to zvědavý. Trapáku úlisný a ošklivý?! Tebe když vidím, tak mám chuť na Romadúra (smradlavý sýr). Schválně jsem dal do závorky, o který výrobek jde. Ty jsi tak blbý, že ani nevíš, o co jde!“ píše "fanoušek" topkařského poslance.

„Ty hnuse retardovaný, již se blíží doba, kdy si tě vychutnáme a radost z  toho mít nebudeš! Snad si nemyslíš, že budeš nás vyžírat za nic, za naše peníze, ty dobytku? Pokud to v té palici máš opravdu tak poškozené a věříš tomu, tak se brzo přesvědčíš! Hnoji darmožroutský, takový, jako jsi ty se musí bez milosti dávat ke zdi! Vůbec jste parta. Kalousek, Gazdík, slinta kníže, Besser, Farský, Drábek a další. To je obrovská pakáž, která se sešla na jednom pískovišti. Dále psát nebudu, již teď je mi blbě, když si na tvou odpornou osobu vzpomenu. Mail máš, tak ty vandráku mě můžeš žalovat,“ zakončil své sdělení uživatel "Bohouš Svoboda“.

Není to prý poprvé, kdy poslanec Korte obdržel podobně milou korespondenci. ParlamentníListy.cz před časem informovaly, že mu jistí pisatelé vyhrožovali, že mu "dají přes držku".

Zlomit hůl o poslance

Byla to reakce na to, že Korte před časem ve vyjádření pro ParlamentníListy.cz kritizoval odboráře. „Budou-li odbory pokračovat v této agresivní, negativistické a destruktivní politice vyvolávající nenávist mezi lidmi a ´třídní hněv´, bude na ně slušná část společnosti právem pohlížet jako na lůzu,“  nebral si servítky.

A pak to v e-mailech pěkně schytal. „Píší mi většinou, co si to dovoluji, že lidi nazývám lůzou. To jsem ale neřekl. Zdá se, že tito lidé jsou negramotní a neumí číst,“ řekl redakci Korte. „Výhrůžky, že mě zlikvidují, jsem ale nedostal. Jenom, že mi dají přes držku a že o mě zlomí hůl."

Poslanec Korte poskytl ParlamentnímListům.cz ukázky některých mailových vzkazů. „Korte, teď jsem si přečetl tvoje vyjádření k demonstraci lidí, které mají vás, lemplů, kteří nám podvodně vládnou, dost. Dovolil jsi si hodně, když jsi slušné lidi nazval lůzou. Vyslovuji domněnku, že ta ´lůza´ ti to spočítá, až dostaneš holí po zádech. Je až odporné, když takový dement (viz tvoje divadlo při vyslovování nedůvěry zločinecké vládě podvodu, zlodějin a korupce - ještě jsem očekával, že si u pultíku sundáš kalhoty a budeš onanovat) si dovolí takto pohrdat s lidmi, kteří jsou oprávněně rozzlobeni. Vůbec vás - tu kumpánii 115 nemám rád, přeji vám všem jen to nejhorší," napsal například jakýsi Weber.

Klasický filolog a „pěvec"

Daniel Korte, který se proslavil svým zpívaným vyjádřením důvěry vládě, je původní profesí klasický filolog. Učil latinu a řečtinu. Spolupracoval například jako externista na redakci Slovníku středověké latiny v českých zemích v Kabinetu pro studia řecká, římská a latinská ČSAV. V letech 1990 - 1991 pracoval jako personalista na ministerstvu zahraničí, v letech 1992 - 1993 byl předsedou Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, poté pracoval jako jazykový redaktor a překladatel.

V roce 1999 se zapojil do práce Centra pro výzkum patristických, středověkých a renesančních textů, pro něž přeložil a okomentoval devět z dvaceti knih Etymologií Isidora ze Sevilly. V letech 1990 - 1997 byl Korte členem ODA, mezi lety 1998 - 1999 členem Strany konservativní smlouvy. Je znám tím, že se nebojí pronést kontroverzní výroky. V rámci ankety ParlamentníchListů.cz například označil za největší zrádce českého národa císaře Josefa II a prezidenty T. G. Masaryka a Edvarda Beneše.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…