Poslanec od Okamury uspořádá pro kolegy seminář. Chce jim ukázat silnici

07.12.2013 11:53

Lídr Pardubického kraje a dnes již poslanec za Úsvit přímé demokracie Augustin Karel Andrle chce podle informací serveru Prvnízprávy.cz uspořádat seminář pro poslance, který by se zabýval výstavbou silnice R35 a zdlouhavým výkupem pozemků, který stavbu provází.

Poslanec od Okamury uspořádá pro kolegy seminář. Chce jim ukázat silnici
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Bývalý poslanec za hnutí Úsvit-NK Augustin Karel Andrle Sylor.

Na nového poslance Augustina Karla Andrleho se prý obrátilo několik občanů, kteří si mu stěžovali na dopravu v Pardubickém kraji, konkrétně pak na ty problémy spojené s výstavbou R35 a zdlouhavým výkupem pozemků, který tuto důležitou dopravní stavbu zpomaluje. Nový poslanec proto slibuje, že uspořádá seminář pro poslance, který by se problematickou stavbou podrobně zabýval.

Server Prvnízprávy.cz uvádí, že Andrle se v minulém týdnu setkal Miloslavou Pošvářovou, ředitelkou úseku kontroly kvality staveb na Ředitelství silnic a dálnic. "Z diskuse, která se dotkla i problematického stavu dálnice D47, kterou z části stavěla společnost EUROVIA, mimo jiné vyplynulo, že pro urychlení stavby R35 by bylo velmi vhodné, kdyby se uskutečnilo setkání poslanců za jednotlivé kraje, na kterém by nám zástupce ŘSD celou problematiku vysvětlil. Kupříkladu obchvat Vysokého Mýta je možné začít stavět již dnes, a podobná situace je i na jiných úsecích. Rád jsem se chopil této příležitosti a po novém roce oslovím všech deset poslanců Pardubického kraje napříč politickým spektrem, abychom seminář uskutečnili," uvedl Andrle.

 


 

reklama

autor: dkr

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …