Poslankyně ČSSD promluvila "od srdce" o homosexuálech, Marksová ji chtěla vyhnat ze strany. A teď se do ní nehezky pustil Respekt

14.07.2016 10:22

Poslankyně Pavlína Nytrová (ČSSD) včera zaujala svým kontroverzním výrokem ohledně gayů a leseb. „Radí mi internet a mé srdce,“ řekla nyní serveru Respekt.cz.

Poslankyně ČSSD promluvila "od srdce" o homosexuálech, Marksová ji chtěla vyhnat ze strany. A teď se do ní nehezky pustil Respekt
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavlína Nytrová.

Nytrová se ve středu vyjádřila velmi razantně proti zákonu, který by gayům a lesbám žijícím v registrovaném svazku umožnil osvojit si dítě druhého partnera. Mimo jiné také uvedla, že homosexuálové se budou snažit zlegalizovat sex s dětmi. Za to ji dokonce ministryně práce a sociálních věcí a stranická kolegyně Michaela Marksová vyzvala, aby odešla ze strany.

„Popisovala jsem stav, jaký už existuje v některých západních zemích,“ podotkla k tomu Nytrová. Podle ní bychom si mohli vzít odstrašující příklad z Velké Británie, Francie, Holandska či ze severských zemí. „Všichni už tu známe praktiky v Norsku. Postupnými kroky dochází přes pochody homosexuálů, registrované partnerství, adopce dětí a tak dále k cíli homo-lobby, o němž jsem mluvila,“ dodala.

Původní text ZDE.

Následně hovořila o LGBT lobby, kdy podle ní to „oni“ neberou jako sexuální zneužívání. Ale toto jsou prý postupné kroky, které k tomu vedou. „Budou chtít posunout hranici dětí pro sex do nižšího věku,“ sdělila. Nemluví podle svých slov o těch, co žijí běžným homosexuálním životem, ale právě jen o té lobby. 

Ke svým závěrům dospěla po studiu problematiky norských dětí. „V Norsku se už v některých oblastech heterosexuální rodiče bojí, že jim Barnevernet ukradne děti a dá je homosexuálním párům, tak to tam chodí,“ řekla s tím, že její informace pochází z tajných zdrojů. 

„Nečerpám jen z toho, zároveň dostáváme jako poslanci do mailu zprávy od sdružení Russkie materi, průběžně nás informují o tom, kolik dětí jim bylo v Norsku a severských zemích státem ukradeno,“ dodala.

V České republice podle ní nikdo zájmy zlegalizovat sex s dětmi zatím nemá. „Mluvila jsem o postupných krocích, které k tomu mohou vést. A já chci, aby k tomu nedošlo,“ řekla. Homosexuálové o sobě prý už nyní otevřeně říkají, že jsou i pedofilové. Následně se však omluvila za své tvrdé vyjádření. „Všem slušným homosexuálům, kteří slušně vychovávají svoje děti, se omlouvám. Ale jde i o to, že větší procento pedofilů se vyskytuje mezi homosexuály,“ uzavřela s tím, že na tyto informace přišla z internetu a z knížek. A řídí se svým srdcem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…