Poslední kapka, kterou trpělivost přetekla. Po pořadu To se ví se kolem ČT mnohé změní, tuší Zdeněk Zbořil

21.09.2019 20:22

To byla poslední kapka! Politolog Zdeněk Zbořil se pustil do České televize. Ale nejen do ní. Stranou jeho pozornosti nezůstal ani nedávný útok na saúdskoarabská ropná pole.

Poslední kapka, kterou trpělivost přetekla. Po pořadu To se ví se kolem ČT  mnohé změní, tuší Zdeněk Zbořil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdeněk Zbořil

Zdeněk Zbořil, vyznamenaný prezidentem Milošem Zemanem, zhlédl pořad České televize „To se ví“ o zábavné formě boje proti dezinformacím a neudržel se. To, co veřejnoprávní televize předvedla, prý bylo poslední kapkou.

Mně se zdá, že poslední týden, čtrnáct dnů se v ČT neobjevil jenom ten nešťastný pořad ‚To se ví‘, který byl vlastně poslední kapkou do sklenice vody, která konečně přetekla a vyvolal zájem pana prezidenta a takový tichý souhlas pana premiéra s tím, že konečně už je tady  doba, kdy by se mělo uvažovat o dani, kterou všichni platíme i když jsme hluší a slepí,“ prohlásil Zbořil v rozhovoru pro První zprávy.cz.

Pár slov věnoval i nedávnému útoku na saúdskoarabská ropná pole. Tomu Saúdská Arábie nedokázala zabránit ani s pomocí moderní výzbroje od USA. Rusko už Saúdům nabídlo svůj raketový systém protivzdušné obrany známý pod zkratkou S-400. Pokud to takhle půjde dál, z Ruska by se podle Zbořila mohl stát významnější dodavatel zbraní, než jsou Američané.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…