Postavil se proti uprchlíkům a v práci na to doplatil. Vítejte v Česku

12.12.2015 8:06

Exprezident Václav Klaus v září tohoto roku inicioval sepsání petice proti imigraci. Recepční Jan Zouplna ji vystavil v práci a se zlou se potázal. Rakouská firma ho přeřadila na horší pozici, protože na pracovišti vykonával nepřijatelnou „politickou práci“. Jedenapadesátiletý pán má za to, že v této vypjaté době musejí Češi stát při sobě jako v roce 1938.

Postavil se proti uprchlíkům a v práci na to doplatil. Vítejte v Česku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Klaus a Jíří Weigl napsali knihu Stěhování národů, s.r.o. - Stručný manuál k pochopení současné migrační krize

Podle informací serveru Lidovky.cz můžete v Česku doplatit na to, že se postavíte proti imigraci. Své o tom ví recepční rakouské společnosti Reiwag Jan Zouplna, který na recepci, kde pracoval, vystavil petici exprezidenta Václava Klause. Nejdříve byl vyzván, aby petici schoval, a později došlo i k jeho přeřazení na jiné pracovní místo – podle pana recepčního horší.

„Prokuristka, která zastupuje rakouskou firmu v Praze, se mě ptala, co jsem si vůbec dovolil oslovovat lidi s politickým prohlášením. Pak mi řekla, že bohužel musím okamžitě odejít z tohoto působiště, protože jsem zde prý nežádoucí,“ stěžuje si. „Mohl jsem si akorát dojít pro věci. Nakonec mi paní prokuristka sdělila, že je jí to líto, ale že se s tím prý nedá nic dělat,“  doplňuje.

Trvá si přitom na tom, že žijeme v napjaté době a měli bychom držet při sobě podobně jako v roce 1938. Stojí za pozornost, že se recepční domnívá, že minimálně část vederní firmy s názory Václava Klause souhlasí, protože šéf pražské pobočky ve své kanceláři vystavil tři knihy v němčině.

Petici nabídl k podpisu asi 12 pracovníkům ze šedesáti, osm z nich ji podepsalo, ostatní odmítli. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…