Potvrzeno: Bývalý zástupce Radka Johna nejspíš posílí Andreje Babiše

07.07.2014 9:23

ParlamentníListy.cz jako první informovaly o údajném spojení bývalého místopředsedy Věcí veřejných pro boj s korupcí Tomáše Jarolíma s hnutím ANO. Jde o to, že má v podzimních komunálních volbách hájit barvy Babišova hnutí v Teplicích. Nyní Jarolím na svém profilu na ParlamentníchListech.cz odpovídal na přímou otázku čtenáře, zda tomu tak skutečně je. A výsledek? „Mám být na kandidátce ANO v Teplicích,“ napsal.

Potvrzeno: Bývalý zástupce Radka Johna nejspíš posílí Andreje Babiše
Foto: tan
Popisek: Tomáš Jarolím

Oficiální potvrzení Jarolímovy kandidatury za hnutí ANO zatím chybí. Kandidátní listiny budou schváleny až v polovině července. On sám čtenáři ParlamentníchListů.cz sice odpověděl, že to není jisté, ale svůj zájem potvrdil. „Mám být na kandidátce ANO v Teplicích. Celý proces ale ještě není u konce. Bylo to po vzájemném oslovení s předsedou teplické organizace a jde o ideologickou spolupráci, kdy máme stejný pohled na chod a spravování města,“ napsal.

Otázka s odpovědí ZDE.

Podle svých vlastních slov měl několik možností, jak pokračovat ve své práci. „Vzhledem k tomu, že jsem hledal možnost, jak se spojit s někým, kdo bude v Teplicích kandidátku stavět (měl jsem několik možností), toto spojení mi přišlo nejpřirozenější. Rád bych pokračoval v započaté práci aktivisty a zastupitele. Popravdě, i pokud bych nekandidoval a neucházel se o post zastupitele, pak budu dál pokračovat v práci v našem občanském sdružení, které se zabývá i chodem města a prostředím života v něm,“ uvedl na vysvětlenou.

Tomáš Jarolím

  • BPP
  • Všude samý názor a intelekt. Chtělo by to moudrost a odvahu

Jde mi o ANO v Teplicích

Tady se nabízí další otázka: Proč právě hnutí ANO Andreje Babiše? Tu položil další ze čtenářů a zajímalo ho, jak hodnotí svou spolupráci s VV. „Nechci, a ani nemám potřebu vracet se k minulému spojení, ale ani vynášet soudy a nebo názory na budoucnost. Popravdě komunální politika není o ideologii, ale o práci. Můj odchod z VV byl poznamenán nejen názorovým rozkolem s vedením VV, ale i s krajskou a teplickou organizací a proto není na co navazovat. Podotýkám, že na všech úrovních to byl pouze rozchod v postojích a názorech a nikoliv ve zlém,“ vysvětluje Jarolím.

Otázka s odpovědí ZDE.

„Současné společenství lidí v ANO v Teplicích mne zaujalo natolik, že mi stojí zato spolupracovat. Mladí lidé se zdravým názorem a chutí pracovat. To mne zajímá. Podotýkám, že je to můj názor na ANO v Teplicích a nikoliv na vrcholové vedení a představitele ANO,“ upřesnil své postoje kandidát ANO v Teplicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …