Pouze na PL: Ekonáckové, šílenci. Aleš Hušák se ve videu pustil do pražských politiků

23.09.2016 10:30

Je to Praha 6, která brání jakémukoli smysluplnému řešení dopravní situace a v okamžiku, kdy něco funguje, tak to chtějí zavřít, říká na videu, které mají ParlamentníListy.cz k dispozici, Aleš Hušák, někdejší šéf SAZKY a v současnosti senátní kandidát na Praze 6.

Pouze na PL: Ekonáckové, šílenci. Aleš Hušák se ve videu pustil do pražských politiků
Foto: Hans Štembera
Popisek: Aleš Hušák

Komplikované dopravní situaci na Praze 6 by mohlo podle ČT pomoci dočasné uzavření jednoho z vjezdů do tunelu Blanka. Pražský magistrát zvažuje na zkoušku uzavřít výjezd z tunelu na Prašném mostě, ale zřejmě jen v ranní a odpolední špičce. Uzavření vjezdu do Blanky požaduje radnice Prahy 6, jenže proti byl původně radní pro dopravu na magistrátu Petr Dolínek (ČSSD). Ve čtvrtek ale server iDNES informoval, že magistrát dočasné uzavření zvažuje. Nově se však proti případnému uzavření postavila radnice Prahy 7.

Na téma navazuje i senátní kandidát Aleš Hušák, který ve svém videu plánované kroky ostře kritizuje. „Pro toto není nic ospravedlnitelného, prostě je to věc, kde se člověk může jenom rozčílit," konstatuje někdejší šéf SAZKY. „Tímto prokázali nekompetentnost, aby vůbec byli v jakékoli veřejné funkci," míří směrem k zastupitelům. Celé video k vidění níže.

Pakliže by senátní volby dopadly tak, jak prezentuje agentura Phoenix, Praha 6 by do horní komory Parlamentu vyslala Jiřího Růžičku (TOP 09), který od roku 1978 učí na Gymnáziu Jana Keplera v Praze 6, kde je rovněž od roku 1990 ředitelem. Jeho obliba mezi oslovenými respondenty vyrostla na 23 procent. O dvě procenta méně by získal zástupce hnutí ANO, tanečník Vlastimil Harapes. Bronz, a tudíž nepostupové místo do druhého kola senátních voleb, podle agentury Phoenix připadá na Václava Bělohradského, společného nominanta ČSSD a zelených. Čtvrtá příčka a možné překvapení Prahy 6? Někdejší šéf SAZKY Aleš Hušák. Ten získal ve výzkumu třináct procent kladných hlasů, tedy odpovědí na dotaz, zdali by jej volili: s možnostmi rozhodně ano, spíše ano.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…