Pozdvižení kvůli Prague Pride: Polibky hostesek vítězům Tour de France jsou prý sexistické. A tady se za oficiální podpory líbají páry v kožených oblečcích!

09.08.2019 20:32 | Zprávy

Tématu LGBT se věnoval poznaňský arcibiskup Stanislav Gadecki ve svém prohlášení, stejně jako ekonomický expert ODS Jan Skopeček. Prohlášení Gadeckého, jenž se postavil za krakovského arcibiskupa Jedraszewského, přinesl server www.vaticannews.va.

Pozdvižení kvůli Prague Pride: Polibky hostesek vítězům Tour de France jsou prý sexistické. A tady se za oficiální podpory líbají páry v kožených oblečcích!
Foto: Vít Hassan
Popisek: Duhový průvod Prahou v rámci festivalu Prague Pride, který přibližuje život leseb, gayů, bisexuálů a transsexuálů

Jedraszewski v minulých dnech své kázání věnoval pranýřování ideologie LGBT. Gadecki se jej zastal. „Lidé z tzv. sexuálních menšin jsou naši bratři a sestry, za něž dal Kristus svůj život a které chce přivést ke spáse. Úcta ke konkrétním lidem však nemůže vést k přijetí ideologie, která si klade za cíl provést revoluci v oblasti společenských mravů a vztahů,“ poznamenal Gadecki a vyzval vlády místních samospráv, aby nepřijímaly rozhodnutí, jež by pod zdáním prevence proti diskriminaci skrývala ideologii popírající přirozený rozdíl a komplementaritu obou pohlaví. 

Původní text ZDE.

Zároveň vyzval i poslance, aby se postavili na odpor plánům z prostředí LGBT, jež chce změnit polské právo a zavést takzvaná homosexuální manželství a jejich možnost adoptovat děti.

„Vlna kritiky, která zasáhla krakovského metropolitního arcibiskupa a profesora, jakož i reakce zaměstnavatelů vůči osobám, jež neschvalují ideologii LGBT, svědčí o určitém světonázorovém totalitarismu, který zakořenil v určitých kruzích a odsouvá mimo sféru svobody lidi, kteří smýšlejí jinak,“ dodal Gadecki.

„Připojuji se k Prohlášení o světonázorovém totalitarismu. Pokud odmítáte novodobé ideologie, které jsou nenávistné, netolerantní a utiskují člověka, připojte se taktéž symbolicky na sociálních sítích!“ napsal k tomu hradní mluvčí Jiří Ovčáček.

Obdobnou otázku otevřel i ekonomický expert ODS Jan Skopeček. „Zatímco polibky hostesek vítězům etap na Tour de France jsou považovány za sexistické a je proti nim vedena kampaň za jejich zrušení, dnešní průvod 'hrdosti' otevřeně demonstrující sexuální orientaci s líbajícími se páry v kožených oblečcích získává oficiální podporu. Divný svět!“ poznamenal Skopeček.

 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

dezinformace

Co přesně je podle vás dezinformace? Nemyslíte, že by si to měl každý vyhodnotit sám? Myslíte, že pravda se pozná vždy na první pohled? Vždyť spousta věcí se prokáže až časem. To bylo třeba povyku, když byl někdo proti očkování proti covidu, protože lidi stejně neochrání a ejhle, za čas se ukázalo, ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Neziskovky, ekonomický vítěz Zeleného údělu. Právník dodal podrobnosti

21:36 Neziskovky, ekonomický vítěz Zeleného údělu. Právník dodal podrobnosti

„Příkazy, zákazy, zátěž…,“ shrnuje důsledky Green Dealu právník specializující se na právo Evropské …