Pracovat, ne žvanit! hubuje vládu ústecký šéf TOP 09. Chce dálnici, vše se zdržuje

24.08.2020 14:02

Bývalý místopředseda TOP 09 a současný krajský předseda TOP 09 v Ústeckém kraji Michal Kučera se na svém facebookovém proflu vyjádřil k zastavení stavby dálnice do Chomutova. Zároveň zdůvodnil, proč se jde do krajských voleb Společně - se Spojenci pro kraj.

Pracovat, ne žvanit! hubuje vládu ústecký šéf TOP 09. Chce dálnici, vše se zdržuje
Foto: TOP 09
Popisek: Michal Kučera

"Víte, proč se zase zastaví stavba dálnice do Chomutova? No, protože až teď bude kraj jednat o výkupech pozemků u Postoloprt. Chápete to? Až teď, v září 2020. Tohle už mělo být dávno hotovo. Takže, pokud chceme D7, tak potřebujeme politiky, kteří budou pracovat a ne žvanit," zdůraznil Kučera, který následně uvedl, že ve Sněmovně tuto "prioritu" posunuli z místa kilometr pod čarou do opravdových priorit. 

"Jde to, ale musíte mít Spojence. Začněme třeba se Spojenci pro kraj," podotkl.

Spojenci pro kraj je spojení hnutí JsmePRO!, Strany zelených a TOP 09, které vstupuje do krajských voleb v Ústeckém kraji společně.

„Spojit se, netříštit demokratické síly a dát voličům jasně na výběr, to je nezbytné pro tolik potřebnou změnu ve správě kraje,“ vysvětlil Michal Kučera, krajský předseda TOP 09. Dodal, že podobná spojenectví se osvědčila v Praze nebo při posledních volbách do Evropského parlamentu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …