Praještěre Grebeníčku, patříš do blázince, napsal čtenář poslanci. Ten takto odpověděl

29.11.2013 9:55

Uživatelé serveru ParlamentníListy.cz mají možnost obracet se na své politické zástupce s dotazy, komentáři nebo připomínkami. Čtenář Petrlík má jasný názor na komunistického poslance Miroslava Grebeníčka. Toho označuje za praještěra patřícího do blázince.

Praještěre Grebeníčku, patříš do blázince, napsal čtenář poslanci. Ten takto odpověděl
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Grebeníček v poslanecké lavici

Uživatel serveru ParlamentníListy.cz pod přezdívkou Petrlík se s otázkou obrátil na poslance KSČM Miroslava Grebeníčka. Pro ostrá slova nešel daleko. Svůj dotaz nadepsal výmluvně: "Grebeníček je praještěr a patří do blázince."

Otázka čtenáře i celá odpověď Grebeníčka ZDE.

Dotaz čtenáře se pak týkal poslancova otce. "Soudruhu Grebeníčku, že váš otec byl zločinec v řadách rudých věznitelů, je fakt. Chápete, že statisíce lidí vás bere jako zastánce zločinecké organizace KSČ a svého otce zločince? Věříte v boží mlýny?" zeptal se Petrlík.

Mokrý kapesník na čelo

Odpověď poslance na sebe nenechala dlouho čekat. "Doporučuji mokrý kapesník na čelo. Trochu méně zápalu pro fantaskní příběhy současné mediální manipulace a účelové cenzury skutečností a aspoň špetku poctivé snahy seznámit se s fakty," odvrací útok na tělo Grebeníček.

Jako pramen informací navrhuje poslanec svoji knihu Hradba vzdoru, jejíž publikaci prý média zamlčují. Politik z této knihy vybírá pasáž, která se nabízí jako odpověď na čtenářův dotaz. "Vina či nevina je věc legitimity procesu a důkazů... Jednoznačně z nich vyplývá, že Alois Grebeníček, tedy můj otec, sadistické činy, které jsou mu podsouvány, nikdy nespáchal či nemohl spáchat," píše Grebeníček.

Svou odpověď uzavírá s povzdechem: "Některým to ovšem nic neříká a melou si pořád dokola propagandistické žvásty."

reklama

autor: adr

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …