Prasata, obvinili zemanovci Okamurovu partaj z nekalých praktik

16.10.2017 7:02

Předseda SPO Jan Veleba si na svém facebookovém profilu postěžoval na to, že jejich předvolební plakáty jsou poškozovány hnutím SPD Tomia Okamury. Upozornil jej prý na to jeden z členů strany SPO.

Prasata, obvinili zemanovci Okamurovu partaj z nekalých praktik
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Veleba

„Nikdo, opravdu nikdo se nechoval jako SPD právě teď. Téměř vše poškozené, přelepené, roztržené. Např. Zástavka u Balin, taky Trnava, Rudíkov kupodivu v pořádku, a úplně nejhorší Florida VM. Okamura 8 vylepených plakátů přes celou plochu. Naše, původní, poškozené. Přitom to mohli dát vedle, místo bylo. Evidentně nebyl zájem. Prostě prasata,“ napsal podle Veleby jeden z jeho členů, Jiří D.

Veleba následně uvádí, aby lidé zkrátka posoudili sami, zda toto je ta přímá demokracie. „Mně to připomíná něco úplně jiného, ale všeho do času, ‚tento způsob politiky poněkud nešťastný zdá se býti‘ – by byla parafráze na slova klasika. A slova moje – je to už poněkud nahnědlé...“ poznamenal závěrem Veleba.

Celý příspěvek Jana Veleby:

DNES MNĚ ODEŠLO LOŽISKO U ZADNÍHO KOLA A MUSEL TAK DO ZÍTŘEJŠÍ VÝMĚNY PŘERUŠIT CESTU VYSOČINOU

Alespoň tedy zde zveřejním obsah e mailu, který mně před několika minutami poslal náš člen SPO.

"Ahoj Jendo, tak jsem před chvíli objel pár míst a můžu říct, že nikdo, opravdu nikdo, se nechoval jako SPD právě teď. Téměř vše poškozené, přelepené, roztržené. Např. Zástavka u Balin, taky Trnava, Rudíkov kupodivu v pořádku a úplně nejhorší Florida VM. Okamura 8 vylepených plakátů přes celou plochu. Naše původní poškozené. Přitom to mohli dát vedle, místo bylo. Evidentně nebyl zájem. Prostě prasata."

Tolik zpráva pana Jiřího D.

Tož posuďte, zda toto je ta přímá demokarcie. Mně to připomíná něco úplně jiného, ale všeho do času, "tento způsob politiky poněkud nešťastný zdá se býti" - by byla parafráze na slova klasika. A slova moje - je to už poněkud nahnědlé ....

P.S.: zítra po opravě znovu vyrazím a podělím se o další zážitky s přímou demokracií v praxi a podání TO Boys

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…