Prásk. Babiš si dělá srandu z ODS. A oni z kongresu reagují

18.01.2020 19:30

Předseda vlády Andrej Babiš si tropí žerty z ODS. Jestliže občanští demokraté tvrdí, že je Česká republika „zemí, která vítězí“, je to jistě pravda. Jen je to prý díky Babišovu hnutí ANO a faktu, že ODS už sedm let nemá podíl na moci, takže to nemůže kazit.

Prásk. Babiš si dělá srandu z ODS. A oni z kongresu reagují
Foto: Facebookový profil Andreje Babiše
Popisek: Premiér Andrej Babiš

Anketa

Povede se Vladimiru Putinovi v příštích letech snížit obří chudobu a korupci v Rusku?

85%
15%
hlasovalo: 16477 lidí
Premiér Andrej Babiš nebo někteří z jeho poradců sledují kongres ODS a na Facebooku pana premiéra ho komentují, Šéf hnutí ANO si tropí žerty z ODS. Pokud předseda ODS tvrdí, že je Česko zemí, která vítězí, tak je to prý stoprocentně pravda, jen za to nemůže ODS, která už je sedm let v opozici, ale hnutí ANO, které už sedm let vládne.

„Heslo ODS – Občanská demokratická strana o „zemi, která vítězí“, je super a naprosto pravdivé, Česká republika skutečně vítězí. Díky hnutí ANO a už sedmý rok, kdy ODS není ve vládě. Jejím posledním velkým počinem bylo, že zplodila nějakého AB a hnutí ANO, které naši zemi posouvá na špičku Evropy,“ napsal Babiš.

Jenže netrvalo dlouho a z ODS dorazila odpověď.

Ostatně i předseda ODS Petr Fiala ve svém projevu dával jasně najevo, že pod vládou Andreje Babiše se Česku nedaří tak, jak by mohlo, a že kabinet stávajícího předsedy vlády kašle na budoucnost této země a především živnostníci trpí kvůli EET a dalším věcem kvůli šikaně, které je Babišův kabinet podrobuje.

„Pane Andreji Babiši, doufáme, že si poslechnete Petra Fialu. Opravdu nestačí otevírat 4 kilometry dálnic ročně a o každé opravené silnici tvrdit, že je to nová dálnice. Řadit se ve stavebním řízení mezi nejhorší země na světě nebo pořizovat e-shop za 400 milionů neznamená vítězit,“ zaznělo z ODS.

Babiš však svým příspěvkem rozhodně vyvolal velkou pozornost, protože pod jeho příspěvkem se objevilo přes tisíc komentářů.

Andrej Babiš komentuje kongres ODS

Andrej Babiš komentuje kongres ODS

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…