Pražskou exradní Udženiju rozčílil topkař Polčák. Označila ho za „čičmundu“

08.02.2014 19:12

Výrok místopředsedy hnutí Starostové a nezávislí Stanislava Polčáka pro Lidové noviny rozohnil bývalou pražskou radní za ODS Aleksandru Udženiju, když jej na sociální síti nepřímo označila za „čičmundu“.

Pražskou exradní Udženiju rozčílil topkař Polčák. Označila ho za „čičmundu“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Aleksandra Udženija na kongresu ODS

„I TOP 09 musí mít na úrovni Prahy partnera, jeho neexistence stranu dohnala k tomu, že se měnili koaliční partneři dvakrát. ČSSD se od éry pana Hulinského nezměnila, pražská ODS taky ne. To nejsou partneři, s kterými bychom chtěli spolupracovat," vysvětlil Stanislav Polčák v rozhovoru pro Lidové noviny, proč STAN bude v komunálních volbách v Praze kandidovat samostatně, a ne na jedné kandidátce s TOP 09, jak tomu bylo dosud.

Na rozhovor zareagovala na svém facebookovém profilu bývalá pražská radní za ODS Aleksandra Udženija poněkud překvapivě:  „Tak jsem se dnes opravdu naštvala! Nechápu jak je možné, že si kdejaký čičmunda bere neustále do úst pražskou ODS!"

Tímto výrokem její ostrá slova ale nekončila. Pro Polčáka pak připojila vzkaz: „Buďte tak laskav a neberte si do pusy pražskou ODS! Od krysiček, které přelétají sem tam, jen aby si udrželi koryta, je to úsměvné. A pokud říkáte, že se pražská ODS nezměnila, tak jste buď slepý nebo hluchý nebo neinteligentní," dodala.

Zřejmě tak Udženija myslela nedávnou spolupráci TOP 09 s ODS na pražském magistrátu, která skončila před několika měsíci. Tehdy koalici opustila TOP 09, od té doby vládne hlavnímu městu sama s tichou podporou sociální demokracie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…