Pražští lidovci si na celodenním zasedání zvolí nové vedení

25.04.2015 6:06

Pražští lidovci si dnes po dvou letech zvolí nové vedení. Pozici předsedy bude obhajovat pražský radní pro kulturu Jan Wolf. Předpokládá se, že volební zasedání navštíví šéf lidovců Pavel Bělobrádek a další vrcholní představitelé strany, kteří budou usilovat o podporu delegátů před květnovým celostátním sjezdem.

Pražští lidovci si na celodenním zasedání zvolí nové vedení
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební štáb KDU-ČSL neskrýval úspěch. Předseda Pavel Bělobrádek to bere jako odrazový můstek pro návrat do vysoké politiky

Celodenní volební zasedání pražských lidovců se uskuteční v sídle strany, Paláci Charitas na Karlově náměstí. Zároveň s ním se budou konat volby krajských vedení lidovců také ve středních Čechách, na Vysočině a v jižních Čechách.

Hlavním bodem pražské konference bude volba devítičlenného předsednictva a členů celostátní konference, která je nejvyšším orgánem strany mezi sjezdy.

Úspěšní kandidáti pak na odpolední tiskové konferenci představí své názory na politické směřování KDU-ČSL jak na celostátní úrovni, tak i v konkrétní práci pro hlavní město.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam, čtk

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…