Přečtěte si, co vám politici přejí do nového roku

01.01.2015 15:41

Lepší rok než ten loňský, dobrou náladu, méně řevu a více dialogu, to jsou ve stručném souhrnu novoroční přání, která rozesílají svým voličům jednotliví politici prostřednictvím médií. Sobotka a Zeman mají za to, že jsme dobře naladěni. Schwanzerberg nám přeje, ať si nenecháme loňskými událostmi vzít odhodlání a veselou náladu.

Přečtěte si, co vám politici přejí do nového roku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Český státní znak

Posledně zmiňovaný politik na svůj profil na ParlamentníchListech.cz umístil pouze krátký vzkaz, v němž popřál voličům vše dobré do nového roku. „Doufám, že to bude lepší rok než ten minulý, který bohužel poznamenal pozoruhodný vývoj jak v České republice, tak v Evropě. Doufám ale, že si tím nenecháte kazit náladu a vykročíte do nového roku odhodlaně a vesele,“ uvedl předseda TOP 09.

Miloš Zeman se odkazoval ve svém přání voličům na své Vánoční poselství. „Uvedl jsem, že život můžeme opravdu naplnit jenom užitečnou prací nejenom pro sebe, ale i pro druhé. Přeji vám k tomu také pevné zdraví a radost sdílenou s vašimi blízkými. Do roku 2015 přeji nám všem, abychom si konečně začali naslouchat a respektovat názor toho druhého. Nechť nás tedy čeká méně řevu a více dialogu,“ uzavřel své přání občanům prezident.

Premiér Sobotka pak prezidentovi poděkoval, že ve svém projevu ocenil vládu za to, že vrátila lidem naději. „Chceme lidem vrátit rovněž důvěru ve fungující stát a také politiku, která přece nemusí být jen přehlídkou afér a politických krizí, ale může řešit věci, které lidem vadí, a posouvat naši zemi k prosperitě a stabilitě,“ uvedl premiér na stránkách ČSSD.

Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová také věnovala svým voličům několik vřelých vět na serveru ParlamentníListy.cz. Napsala: „Přeji, aby se nám splnilo vše, po čem tajně toužíme. Abychom byli obklopeni jen dobrými lidmi a i v případě, kdy nám život nastavuje svou odvrácenou tvář, jsme vždy věřili, že jednou bude líp. Moc nám všem přeji, abychom se na sebe dokázali více usmívat, abychom si nenechali brát nikým a ničím dobrou náladu a pozitivní myšlení, i když je to někdy opravdu těžké. Úspěšný, naplněný a spokojený rok 2015!”

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: bra

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nejedeš na Ukrajinu, máš smůlu. Ukrajinské ambasády neobslouží muže

11:34 Nejedeš na Ukrajinu, máš smůlu. Ukrajinské ambasády neobslouží muže

Ukrajina trpí jak nedostatkem zbraní, tak nedostatkem vojáků. Podstatná část těch, kteří by dle ukra…