Před švédskou ambasádou v Praze bude rušno. Konvička a Bartoš mají zákaz vstupu

03.03.2017 12:00

Na sociální síti nedávno upozornil zasloužilý švédský kriminalista na nesmírný nárůst násilné kriminality páchané migranty. Jak sám předvídal, začal být popotahován. Čeští policisté se jej rozhodli zastat dnešní odpolední demonstrací před švédskou ambasádou, která se koná od 16:30. Informoval o tom server Ozbrojeneslozky.cz.

Před švédskou ambasádou v Praze bude rušno. Konvička a Bartoš mají zákaz vstupu
Foto: wikipedia
Popisek: Švédská vlajka.

Server Ozbrojeneslozky.cz nejprve připomněl, co švédský policista Peter Springare na svůj facebookový profil vlastně napsal:

„Už toho mám dost. To, co vám napíšu, nebude politicky korektní. Ale mně už je to jedno, stejně se chystám do důchodu. Je to přesně to, co máme zakázáno zveřejnit, ačkoliv to je pravda. A není to vůbec v souladu s tím, co tvrdí politici. Naši důchodci jsou na tom strašně, školství je v nepořádku, zdravotnictví je peklo, policie je zcela zničena. Všichni dobře vědí proč, ale nikdo se to neodvažuje říct.

  • Celý text je ZDE

Tohle jsem řešil celý týden od pondělí do pátku: znásilnění, znásilnění, loupeže, napadení, znásilnění, napadení a znásilnění, vydírání, napadení, násilí páchané na policii, hrozby policii, drogová kriminalita, pokus o vraždu, znásilnění… znovu a znovu. Podezřelí: Ali Mohammed, Mahmood, Mohammed, Muhammad Ali, znovu, znovu, znovu… Pachatelé těchto zločinů jsou z těchto zemí: Irák, Irák, Turecko, Sýrie, Afghánistán, Somálsko, Somálsko, Sýrie, znovu Sýrie, Somálsko, nezjištěno, nezjištěno, Švédsko. Polovina z podezřelých nemají žádné platné doklady. Což samo o sobě obvykle znamená, že lžou o své státní příslušnosti a identitě. A to teď mluvíme jen o obci Örebro. A tato kriminalita vyčerpává naši vyšetřovací kapacitu na 100 %.“

Podle serveru je zcela zjevné, že se zmíněný policista pokusil pomoci své zemi, potažmo celé Evropě, demokracii a jedné z jejích základních hodnot – svobodě slova – coby předpokladu k diskusi vedoucí k nalezení řešení problémů.

Server připomněl, co k tomu napsal redaktor portálu Policista.cz Lukáš Heinz:

„Politická korektnost způsobuje, že nelze o problémech debatovat, a tak nalézat řešení. To dává obrovské příležitosti lidem, kteří využijí situace k získání moci tak, že si najdou obětní beránky, které označí za příčinu všeho zlého. Mám přátele, kteří v naší zemi žijí, pracují a snaží se být prospěšní. Jejich jedinou vinou je jiná víra, barva pleti nebo jiná řeč. Pokud se někdy k moci dostanou populisté nebo tyrani, budou tito lidé jejich prvními nevinnými oběťmi. Hned po nich přijdou na řadu ti, kteří ctí lidské svobody a ti, kteří nebudou ochotni se účastnit následně páchaných zvěrstev.“

Motivace je tedy podle serveru zjevně opačná, než jakou mají skuteční xenofobové a populisté. Podle serveru jedině otevřená diskuse a pojmenovávání problémů pravými jmény může vést k řešení a zabránit novému holocaustu. Ostatně když se k účasti na demonstraci přihlásili Konvička a Bartoš, pořadatelé je odmítli. Odpolední páteční demonstrace před švédskou ambasádou je prý nejen vyjádřením podpory švédskému kolegovi, ale také veřejným odmítnutím českých populistů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…