Předák Patriotů nad fotkou mrtvého syrského chlapce: Je to odporná všivárna. Přestaňte nás citově vydírat!

03.09.2015 19:32

Předseda strany Patrioti Jiří Vítek se dnes na svém blogu vyjádřil ke kauze, která obletěla celý svět. Je podle něj naprosto nepřijatelné, aby někdo využíval fotku malého chlapce k propagaci vlastních zájmů. A neziskovky označil za hyeny.

Předák Patriotů nad fotkou mrtvého syrského chlapce: Je to odporná všivárna. Přestaňte nás citově vydírat!
Foto: Archiv J. Vítka
Popisek: Jiří Vítek

„Smrt vlastního dítěte je strašná, kdo to nezažil, nikdy se nemůže vžít ani promilem do té bolesti,“ píše Vítek a přiznává, že on tu bolest zná, jelikož i jeho syn zemřel. A tuto informaci přiznal jen proto, že mu přijde naprosto zvrácené, že někdo zveřejnil fotografii Aylana Kurdiho, tříletého chlapce, který nepřežil cestu lodí z Turecka na řecký ostrov Kos. Označil to za „odpornou všivárnu“ a nejhorší na tom však je, že fotografii někdo používá „k ovlivňování veřejného mínění“.

Podle Vítka totiž problém imigrace vznikl kvůli tomu, „jaké blbce si dokážou občané zvolit“. Vyjadřuje se proti přijímání ekonomických migrantů a věří, že Německo svojí změnou rétoriky a otevřením hranic pro syrské uprchlíky také sejde.

Celý text zde

Obecně považuje politickou reprezentaci Evropské unie za naprosto neschopné „perverzní demagogy a úchylné sociální inženýry s pocitem morální nadřazenosti a falešného mesiášství“. Jediným opravdovým řešením současné krize by podle něj bylo, kdyby si politici „posypali hlavu popelem“ a podpořili režim syrského prezidenta Bašára Asada. A následně vymítili radikální islám.

Obama a Sarkozy jsou podle něj „všiváci“, jež se jen předháněli v tom, kdo ve finále napáchá větší škody, a „kteří nás chtějí dnes přes fotografii mrtvého chlapce donutit vzít vinu na sebe“. Nejhorší jsou však podle Vítka neziskovky, „kterým jde jen o imiGRANTY“. To jsou obyčejné hyeny a paraziti.

„Přestaňte nás vydírat!!! Váš čas končí a udělám pro to vše v rámci slušného souboje, však bez lítosti, ale se ctí,“ uzavírá Vítek svůj příspěvek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…