Předat Babišovi pověření, to za střízliva nezvládnete. Doktor Macek se s pochopením vyjádřil k prezidentovu chování v Lánech

01.11.2017 21:01

Doktor Miroslav Macek se podíval na společnou tiskovou konferenci prezidenta Miloše Zemana s vítězem voleb Andrejem Babišem (ANO) v Lánech a dospěl k jednoznačnému závěru. Lépe řečeno hned ke dvěma závěrům. Prezident Zeman prý byl „namazaný“ a ještě k tomu prý má Alzheimerovu chorobu.

Předat Babišovi pověření, to za střízliva nezvládnete. Doktor Macek se s pochopením vyjádřil k prezidentovu chování v Lánech
Foto: Archiv PL
Popisek: Miroslav Macek

Miroslav Macek pravidelně glosuje veřejné dění a neopomněl napsal pár slov také ke schůzce prezidenta Zemana se šéfem hnutí ANO v Lánech. Na internetu už zřejmě zachytil nějaké narážky na Zemanův zdravotní stav, tak se také rozhodl přispět svou troškou do mlýna.

„Nechápu, co zase všichni na prezidentu Zemanovi vidí! Prý byl při pověření Babiše sestavením vlády namazaný. Ruku na srdce: vy byste se v situaci, kdybyste ho měli pověřit, také předem neopili? Copak něco takového někdo zvládne za střízliva? Spíše má Alzheimera. Úplně zapomněl, že u minulé vlády tvrdě vyžadoval většinu 101 hlasů ve sněmovně,“ připomněl Macek.

Celou glosu naleznete zde.

Zdá se mu ale, že Alzheimerovu chorobu má mnohem víc lidí v české společnosti, ne jen prezident Zeman. Zapomnětlivým občanům proto s chutí připomněl výrok někdejšího premiéra za ČSSD Vladimíra Špidly, který v roce 2001 prohlásil, že nejpozději sedm let od vstupu do EU se vyrovná příjmová hladina občanů České republiky s příjmovou hladinou obyvatel Spolkové republiky Německo. Sedm let od vstupu Česka do EU však uplynulo už v roce 2011 a příjmy Čechů se s příjmy Němců srovnat nedají. A to ani dnes, 13 let po vstupu do EU.

Nakonec prozradil nevídanou věc. „Neuvěřitelné! Zaslechl jsem, že se jakýsi americký herec přiznal, že je heterosexuál!“ napsal Macek na závěr.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…