Předseda Patriotů se rozepsal o uprchlících: Anální nemoc a nenažrané neziskovky

04.10.2015 19:13

Když Brusel nařídí, poslušně srazíme paty a přijímáme uprchlíky třeba i ze zemí, které nám jsou velice kulturně vzdálené. Když ale potřebují pomoc volyňští Češi, kašleme na ně, protože k jejich přijímání nemáme patřičnou příručku s návodem EU. Těmito slovy lze shrnout názor předsedy strany Patrioti Lukáše Vítka na uprchlickou krizi.

Předseda Patriotů se rozepsal o uprchlících: Anální nemoc a nenažrané neziskovky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Fotokoláž.

„Přijetí afrických ‚uprchlíků‘ v počtu několika tisíc provedeme na povel Bruselu, ale přijmout 150 krajanů, klidně i tisíc, je u našich sociálních inženýrů problém, nemají to v té brožuře z Bruselu. U Sobotků v partaji se nejen šíří epidemie z jisté anální nemoci, ale také se rychle zapomnělo, že Československu pomáhalo z nacistického područí osvobodit se více než 12 000 volyňských Čechů, kteří vstoupili do 1. československého armádního sboru, tedy na rozdíl od uprchlíků z Afriky máme našim východním krajanům stále co splácet, tentokrát to můžeme udělat prostřednictvím jejich potomků,“ míní předseda hnutí Patrioti Jiří Vítek.

Celý text majdete zde

Volyňští Češi jsou přitom lidé, kteří by u nás chtěli žít a vychovávat svoje děti, chtěli by u nás samozřejmě i pracovat. Jen mají tu smůlu, že pro ně není dost peněz z EU, která upřednostňuje africké uprchlíky, takže si české neziskové organizace svých téměř krajanů v zásadě nevšímají. Právě tak to vidí Vítek, jenž ovšem používá mnohem ostřejší slova.

„I kdyby to stálo miliardu, je to pořád méně, než prožerou nenažrané integrační neziskovky každý rok,“ konstatuje. Volyňští Češi přitom prý ještě dobře vědí, kdo to byli sudetští Němci, nemají „vypláchnutý mozek“ jako mnozí lidé tady a odmítají se klanět před jejich spolkem. To podle Vítka řada politiků dělá.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …