Předseda Republiky se vysmál hlasům v naší anketě, zejména slibům Paroubka a Samkové

19.04.2014 14:07

Bývalý poslanec Věcí veřejných a aktuálně předseda Republiky Otto Chaloupka na svém profilu na Facebooku upozornil na výsledky hlasování ankety Parlamentních Listů.cz. Podle jeho názoru jsou sliby Jiřího Paroubka a Kláry Samkové víceméně úsměvné.

Předseda Republiky se vysmál hlasům v naší anketě, zejména slibům Paroubka a Samkové
Foto: Hans Štembera
Popisek: Otto Chaloupka

Na dotaz naší ankety „Čí program do EU parlamentu Vás nejvíce zaujal?" odpovědělo už několik tisíc respondentů. Většina z nich se jasně přiklonila k Jiřímu Paroubkovi a jeho tématu „řešení vysoké nezaměstnanosti a tvorba pracovních míst". Druhá v pořadí byla Klára Samková, jednička Úsvitu do Evropských voleb. Ta razí heslo „problematika menšin". Bronzový post obsazuje Otto Chaloupka, který upozorňuje například na posílení pravomocí České republiky a imigraci. Na svém Facebooku se pak vyjádřil k programu Samkové a Paroubka těmito slovy:

„Pan Paroubek zajisti v EP nova pracovni mista: do CR potom prijedou kamiony, odkud bydou nova pracovni mista vylozena vysokozdviznymi voziky a na paletach rozvezena dodavkami do vsech regionu v CR. Mohl by v tom pomahat pan Sobotka, protoze ten se slibovanim nesmyslu ma take bohate zkusenosti. /// Pani Samkova z Usvitu rovnez vyrazi do EP s vykasanymi rukavy a bude, jak slibuje, bojovat s problematikou mensin. Nejak nam ale taji, v ci prospech... Podle jeji zname historie bych soudil, ze to zase odnesou slusni, pracujici lide."

Volby do Evropského parlamentu se uskuteční na konci května letošního roku. Podle aktuálních preferencí jim vévodí hnutí ANO, druhá je ČSSD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…